Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Rossi išbandė „Ducati“ motociklą

Daugkartinis pasaulio „Moto GP“ klasės žiedinių lenktynių čempionas Valentino Rossi šiandien pirmą kartą išbandė lenktyninį „Ducati“ motociklą – sportininkas po pasibaigusio sezono iš „Yamaha“ perėjo į „Ducati“ ekipą.
V.Rossi išbandė „Ducati“ motociklą
V.Rossi išbandė „Ducati“ motociklą / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Motociklas Ducati

31 metų Rossi dar neketina baigti savo karjeros. Nuo 2004 m. jis gynė „Yamaha“ komandos garbę, o iš viso įvairiose motociklų klasėse iškovojo devynis planetos čempiono titulus (du – su „Aprilla“, tris – su „Honda“ ir keturis – su „Yamaha“ komanda), o po 2010 m. sezono perėjo į „Ducati“. Beje, šiemet čempionate Rossi liko trečias.

Ispanijos Cheste miesto trasoje lenktynininkas įveikė 26 ratus – daugiausia iš visų, testavusių techniką savotiškų „žiemos atostogų“ metu. Nors šiaip testai publiką ir žiniasklaidą mažai domina, šį sykį tribūnose buvo apie 2000 žiūrovų, o daugkartinio pasaulio čempiono pasirodymus stebėjo apie 200 žurnalistų. 

Tiesa, pirmas bandymas naujoje komandoje nebuvo labai sėmingas – V.Rossi pasiekė penktą dienos rezultatą. Greičiausias šiandieniniuose testuose buvo australas Casey Stoneris. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius