-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mugello 12 val. lenktynių pirmoji dalis: trys Lietuvos komandos patyrė avarijas, bet konkuravo su S.Loebu

Mugello 12 val. lenktynėse – techniškoje ir greitoje Italijos trasoje startavo net keturios Lietuvos komandos. Tai – „RD signs Šiauliai“ (debiutas su Lamborghini GT3), „Juta Racing“ (su „Dynamit-Volfas Engelman“ spalvomis puošta Audi GT3), „Porsche Baltic“ (Porsche 992) ir tokiu pačiu 992 startavusi „Rimo Adero by Ebimotors“.

Sekmadienį lenktynės bus tęsiamos 10 val. ryto.

Tiesioginės transliacijos įrašas – tekste žemiau. Rezultatai

Lenktynių startas su Sebastienio Loebo interviu atrodė taip:

Šeštadienį komandos lenktyniavo 6,5 valandos. Po tarpinio finišo vakare automobiliai uždaryti Parc Ferme, o lenktynės iš tų pačių pozicijų tęsiamos sekmadienį.

SUSIJĘ: Lietuviai Mugello trasoje mes iššūkį pačiam Sebastienui Loebui

Tarpinių Mugello 12 val. lenktynių rezultatai šeštadienį (fragmentas)
Tarpinių Mugello 12 val. lenktynių rezultatai šeštadienį (fragmentas)

Tarpinis finišas

„Porsche Baltic“ technikai visą dieną bandė po avarijos atstatyti automobilį. Todėl liko paskutinėje vietoje P36. Apie avariją skaitykite žemiau.

Juta Racing (Dynamit/Volfas Engelman juodoji AUDI) bendroje įskaitoje (po nedidelės avarijos, apie kurią – filmuotame interviu) – P10. Tai šios dienos etape – aukščiausia Lietuvos komandų pozicija. Sekmadienį komanda ištrauks daugiau kozirių (apie juos – interviu):

Beje, Sebastieno Loebo atstovaujama „Orchid“ komanda (Porsche 992) bendroje įskaitoje – P13.

P17 pozicijoje bendroje įskaitoje ir P4 savo klasėje šeštadienio vakarą tarpiniame finiše buvo Rimo Adero by Ebimotors. Aurelijaus Rusteikos komentaras:

Kiek mažiau pasisekė (dėl avarijos pirmajame rate) RD Signs. Jie – P33 bendroje įskaitoje (iš 36) ir P5 savo klasėje. Tačiau komanda mokosi, semiasi patirties su nauju automobiliu. Lambo po avarijos jie vadina „apdraskytu buliumi“:

Lenktynių eiga šeštadienį

VIDEO: Hankook 12H MUGELLO 2024 - Race Part 1

Likus važiuoti 4 val. (šeštadienio dalyje), „RD Signs“ po rimto remonto išleido į trasą „Lamborghini“. Komandai dabar svarbu kaupti patirtį ir rinkti kilometrus.

„Jutos“ juodoji „Audi“ stojo boksuose, nes iš vairo stiprintuvo lašėjo alyva. Problema išspręsta, lenktynes „Juta“ tęsia P21 bendroje įskaitoje ir P11 GT3 divizione.

Ambicijų nestokojanti lietuvių-latvių „Ebimotors“ – kol kas aukščiausiai iš Lietuvos atstovų – P9 bendroje ir P3 savo 992 kategorijoje.

Avarija lenktynių starte

Deja, jau lenktynių starte susidūrė ir smarkiai nukentėjo „RD Signs“ Lambo bei „Porsche Baltics“ 992. „Porsche“ šeštadienį lenktynių negalės tęsti, technikai turi nuardyti visą priekį, išimti degalų baką ir t.t., o Lambo taisomas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius