-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virtualios lenktynės keliasi į JAV – „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ vyks Indianapolyje

Ketvirtasis lietuvių organizuojamų tarptautinių „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ virtualių ištvermės lenktynių etapas vyks legendiniame Indianapolyje. Tiesa, ne ovale, o senojoje „F-1“ trasoje, kuri ne mažiau įžymi – 2005 metais vykusiame „F-1“ etape čia startavo tik 6 komandos. Kitos atsisakė lenktyniauti dėl nepatikimų padangų, rašoma pranešime.
6 valandų „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ virtualios lenktynės Austrijoje
6 valandų „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ virtualios lenktynės Austrijoje / Organizatorių nuotr.

Kadangi virtualių „OBS World Endurance sponsored by Optibet“ lenktynių dalyviams padangų gedimai gyvybei pavojaus nekels, galima tikėtis gražios kovos visose automobilių klasėse. Čempionatui įpusėjus, po trijų etapų GT3 klasėje ir toliau pirmauja „Fordzilla“ komanda (78 taškai), antroje vietoje „Power Hit Radio Racing“ (56 taškai), trečioje – dar viena „Fordzilla“ komanda. (36 taškai). Į GT3 AM lyderius išsiveržė „RK Foundation“ (51 taškas“, į antrą ir trečią vietas nustūmę „Locals Autosport“ (36,5 taško) ir „Slow & Confused“ (33,5 taško). GT4 klasėje pirmauja „SRB Motorsport II“ (51 taškas), „MTSGRG“ (46 taškai) smuktelėjo į antrą vietą, o trečioje stabiliai laikosi „Litcargus“ (39 taškai).

„OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ nugalėtojų trejetukui bus suteikta galimybė išbandyti tikrą lenktyninį Porsche automobilį realioje trasoje. 5-6 vietos bus apdovanotos „Sechszylinder art“ paveikslais, o patekę į dešimtuką vyks į „OBS World“ VIP renginį. Dar įdomiau yra tai, kad visi prizai bus įteikti NFT (unikalūs vertę turintys virtualūs žetonai) pavidalu, o tai reiškia, kad jų gavėjai, jei nepasinaudos patys, galės parduoti virtualiame pasaulyje ir žetonus konvertuoti į realius pinigus.

Visos „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ lenktynės bus transliuojamos tiesiogiai per 15min.lt ir Gazas.lt Facebook platformas. O tarptautinė auditorija anglišką transliacijos versiją matys per Twitch ir Youtube.

Šio savaitgalio lenktynių Indianapolyje trasoje tvarkaraštis:

Gruodžio 16 d., penktadienis

  • Treniruotė 1 - 18:00-00:00

Gruodžio 17 d., šeštadienis

  • Treniruotė 2 - 18:00-00:00

Gruodžio 18 d., sekmadienis

  • Apšilimas - 12:30
  • GT4 kvalifikacija - 14:00 (tiesioginė transliacija)
  • GT3 kvalifikacija - 14:20 (tiesioginė transliacija)
  • Lenktynės - 14:40-17:40 (tiesioginė transliacija)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius