Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wellman Rally team“ Europos ralio čempionate Estijoje prognozuoja didžiulius greičius

Europos ralio čempionato etape Estijoje dalyvaujantys „Wellman Rally team“ ekipažo lenktynininkai Martynas Samuitis ir Ramūnas Šaučikovas jau penktadienio ryte stos į pirmo greičio ruožo startą. Per dvi dienas jų „Mitsubishi Lancer Evo X“ turės įveikti 231 greičio ruožų kilometrą ir atlaikyti 22 greičiausių Europos čempionato „Production Cup“ įskaitos varžovų konkurenciją.
Martyno Samuičio ir Ramūno Šaučikovo ekipažas
Martyno Samuičio ir Ramūno Šaučikovo ekipažas

Po šiandien vykusio susipažinimo su trasa Lietuvos lenktynininkai buvo geros nuotaikos.

„Tokių „greitų kelių“ tikrai nesitikėjome. Negaliu sakyti, kad čia vien tiesiosios, tačiau didžiosios dalies posūkių kampai nedideli, teks važiuoti labai milžinišku tempu. Galiu prognozuoti, kad vidutiniai greičio ruožų įveikimo greičiai sieks gerokai virš 140 km/h. Trasa tai platėja, tai siaurėja, daugybė tramplynų. Žinoma, estų ekipažai naudosis tuo, kad jiems keliai žinomi, tačiau ir mes pasitikime savo jėgomis“, – po bandomojo greičio ruožo kalbėjo ekipažo šturmanas Ramūnas Šaučikovas. 

Bandomąjį greičio ruožą komanda įveikė du kartus. Pasak Martyno Samuičio, automobilyje sumontuota nemažai naujų agregatų, kurie gerai atlaikė pirmuosius išbandymus, nors greičio ruožas buvo gana prastos būklės.

„Penktadienį ryte pirmuosiuose kilometruose turėsime šiek tiek apšilti, neplanuojame lėkti kaip be galvos. Tačiau vėliau teks gerokai paspausti. Kovojame ne tik dėl vietų ralyje, reikia išsilaikyti ir Europos čempionato penkioliktuke. Šiuose keliuose iš automobilio ir iš savęs turėsime išspausti viską“, – kovingai prieš startą nusiteikęs M.Samuitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius