-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiniasklaida: kas vyksta „Red Bull“ komandos viduje?

Pastaruoju metu dūmų iš „Red Bull Racing“ komandos šiek tiek apmažėjo, tačiau didelis klausimas – kuriam laikui.
Christianas Horneris, Red Bull Racing Team vadovas
Christianas Horneris, Red Bull Racing Team vadovas / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Dar prieš sezoną pradžią Christianas Horneris buvo apkaltintas seksualiniu priekabiavimu prie vienos iš „Red Bull“ darbuotojų. Tuomet žiniasklaidoje užsikūrė tikras nuomonių malūnas.

Savo nuomonę garsiai reiškė Josas Verstappenas, kuris norėjo Christiano Hornerio „galvos“. Šioje situacijoje netylėjo ir Helmutas Marko, kuris savo nuomonės tiesiai ir neišsako, tačiau, pasak žiniasklaidos, taip pat norėtų matyti prie „Red Bull“ komandos kitą vadovą.

Šią painią situaciją viena schema gerai apibūdino Nyderlandų portalas „Nu.nl“.

Portalo žiniomis, pagrindinis žmogus, kuris šiuo metu „Red Bull“ komandoje laiko Christianą Hornerį, yra didžiąją dalį įmonės akcijų (51 proc.) turintis Chalermas Yoovidhiya.

Tailandietis yra bene vienintelis žmogus, kuris šiuo metu „Red Bull“ komandoje gerai sutaria su dabartiniu „Formulės-1“ komandos vadovu. Visi kiti turi prastesnį ryšį.

Anapilin iškeliavusio Dietricho Mateschitzo sūnaus Marko santykis su Horneriu nėra pats geriausias. Anot Nyderlandų portalo, šiuose santykiuose yra nemažai įtampos. Generalinis „Red Bull“ įmonės direktorius (CEO) Oliveris Mintzlaffas taip pat yra Marko Mateschitzo pusėje.

Helmutas Marko turi bėdų su Christianu Horneriu dėl galios nepasidalinimo, o Josas Verstappenas, kaip žinia, iki šiol nesutaria su britu.

Įdomu tai, kad britas pradeda kliūti ir Maxui Verstappenui su Adrianu Newey. Pilkasis „Red Bull“ kardinolas bei inžinerijos veteranas stebi situaciją, kuri yra labai išpūsta. Tuo tarpu pasaulio čempionas gerbia Hornerį, bet didelių simpatijų jam neturi.

nu.nl iliustr./„Red Bull“ komandos valdymo struktūra
nu.nl iliustr./„Red Bull“ komandos valdymo struktūra

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius