Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žuvo žinomas lenktynininkas ir kaskadininkas Kenas Blockas

Pasaulio žiniasklaida praneša apie legendinio Keno Blocko mirtį. Sulaukęs 55-erių sudėtingų triukų atlikėjas žuvo važiuodamas sniego motociklu JAV, Jutoje.
Kenas Blockas ir Petteris Solbergas
Kenas Blockas ir Petteris Solbergas / „Monster Energy” nuotr.

K.Blockas sausio 2 d. apie 14 val. važiavo sniego motociklu stačiu šlaitu, kai transporto priemonė staiga apsivertė ir jį prispaudė.
Pareigūnai teigia, kad lenktynininkas ir triukų sportiniu automobiliu atlikėjas mirė nelaimės vietoje dėl patirtų sužalojimų.

K.Blockas važiavo su grupe žmonių, bet buvo vienas, kai įvyko nelaimė.

K.Blockas, Amerikos ralio čempionas, WRC dalyvis, ralio kroso meistras (6 pergalės Global RallyCross Championship čempionate), veiksmo sporto žvaigždė ir „DC Shoes“ įkūrėjas. Kenas buvo vienas garsiausių ralio automobilių vairuotojų pasaulyje, autosporte puikiai žinomas nuo 2000-ųjų vidurio.

K.Blockas išgarsėjo savo „Gymkhana“ filmavimais. Gymkhana – indiškas terminas, nusakantis sportą, kuriame varžovai demonstruoja savo sugebėjimus įveikdami iš anksto paruoštą sudėtingą trasą. Tai – tarsi slalomas, driftas, dragas ir ralis viename. Šioje rungtyje ypač svarbu labai gerai įsiminti sudėtingą trasą.

Tačiau K.Blockas vairavo ne tik ralio automobilius, bet ir dalyvavo motokroso bei riedlenčių varžybose. Jis taip pat buvo talentingas snieglentininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius