Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Įpusėjus pasaulio čempionatui V.Andrulytė – vos per plauką nuo geriausiųjų trejetuko

Gruodžio 1 dieną be vėjo startavęs „Laser Radial“ pasaulio čempionatas, gruodžio 2-3 dienomis jau leido sportininkams susirungti distancijoje ant vandens. Po 4 įvykusių lenktynių Lietuvos atstovė Viktorija Andrulytė užima 4-ąją vietą, tačiau nuo trečiosios vietos ją skiria vos du taškai.
Viktorija Andrulytė
Viktorija Andrulytė / Sanderio van der Borcho nuotr.

Pirmąją dieną buriuotojams dėl štiliaus teko praleisti ant kranto, tačiau antrąją organizatoriams pavyko įgyvendinti visas 3 lenktynes, kurių pirmąsias V.Andrulytė laimėjo aplenkdama dar 63 konkurentes. Kitų dvejų lenktynių metu sportininkė išsilaikė top 20. Trečiąją čempionato dieną įvyko vienerios lenktynės, kuriose V.Andrulytė finišavo antra.

„Kadangi laivynas labai didelis, labai didelė ir starto linija, tas apsunkina startuos, tačiau džiaugiuosi, kad kol kas man pavykta išsilaikyti prie lyderiaujančių pozicijų. Manau, visą savaitę bus labai svarbu buriuoti kuo stabiliau. Laivynas labai stiprus – turim ir olimpinę čempionę, ir šių metų Europos čempionę. Gal dar kelių trūksta, bet iš esmės turime visas stipriausias merginas čia, vyksta artima kova ir kiekviena klaida lemia labai daug, tad stengiuosi padaryti jų kuo mažiau. Iš tiesų kai gali su geriausiomis konkuruoti, kaip lygus su lygiais, tai labai prideda ir pasitikėjimo savimi“,- įpusėjus pasaulio čempionatui teigė V.Andrulytė.

VIDEO: Taugh battles in the ILCA 6 World Championship 2021

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje