-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mišriose estafetėse Lietuvos komanda užėmė 7-ą vietą

Lenkijoje prasidėjusiame Europos orientavimosi sporto kalnų dviračiais čempionate Lietuvos komanda mišrių estafečių varžybose užėmė 7-ą vietą.
Mišrios estafetės varžybos
Mišrios estafetės varžybos / Donato Lazausko nuotr.

Karolina Mickevičiūtė-Juodišienė, Regimantas Kavaliauskas ir Jonas Maišelis trasoje užtruko 2 val. 3 min. 23 sek. ir 7 min. 52 sek. atsiliko nuo čempione tapusios Čekijos komandos – Veronikos Kubinovos, Vojtecho Ludviko ir Krystofo Bogaro.

„Atrodo viskas sekėsi neblogai, tik prieš parodomąjį punktą jau buvau beveik pavijęs daną, bet tada pasirinkau vieną blogą kelio variantą ir pralošiau ten 40 ar daugiau sekundžių. Sakyčiau, tai buvo vienintelė didesnė mano klaida. Miškas pasirodė toks „lietuviškas“, „čekiškas“: provėžos, medžių šakos, žolės... Fiziškai sunki trasa buvo, bet... Nežinau, prasileidau tą vieną variantą ir pralošiau varžybas“, - apmaudo neslėpė paskutiniuoju etapu važiavęs Jonas Maišelis.

Sidabro medaliai atiteko Rusijos sportininkams – Anastasijai Svir, Valerijui Glukhovui ir Antonui Foliforovui (+1:14), o bronzos apdovanojimai įteikti Suomijos trijulei – Marikai Harai, Jussi Laurilai ir Pekkai Niemi (+2:55).

Po pirmojo etapo lietuviai rikiavosi 10-oje vietoje, o į paskutinįjį etapą išvažiavo 12-i.

„Nenukritom žemiau nei pernai metais. Iš dalies kaip ir viskas gerai, bet visgi tikėjausi, kad būsim bent jau pirmajame šešetuke. Nors pirmajame etape Karolina daug pralošė, bet vis dar turėjau vilties, kad vyrukai atloš. Laiko atžvilgiu nepavyko, bet vietų daug atlošė. Karolinai dar buvo techninių problemų su atsižymėjimo sistema, bet viskas baigėsi taip, kad likom septinti“, - lietuvių pasirodymą apibendrino komandos vadovė Ramunė Arlauskienė.

Mišriose estafetėse startavo 33 komandos.

Varžybos vyksta pietvakarinėje Lenkijos dalyje, Wroclavo miesto apylinkėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius