-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasisekė, kad išgyveno: į Tokijo žaidynes taikiusią 11-metę sustabdė skaudus krytis

11-metė Didžiosios Britanijos riedlentininkė Sky Brown tikėjosi tapti jauniausia šalies olimpiete kitų metų Tokijo olimpinėse žaidynėse. Vis dėlto šios mergaitės viltys vykti į Japoniją aptemo po siaubingo kryčio per treniruotę Kalifornijoje.
Sky Brown patyrė sunkias traumas
Sky Brown patyrė sunkias traumas / Scanpix ir Instagram nuotr.

Ant rampos besitreniravusi britė skaudžiai nusileido ant rankos bei patyrė kaukolės ir riešo bei rankos lūžius.

Iš karto po kryčio sąmonę praradusi 11-metė sraigtasparniu buvo nugabenta į ligoninę, kur jos tėvai jaudinosi net dėl mergaitės gyvybės.

„Sky leidosi galva žemyn ir nukrito ant rankos, – pasakojo S.Brown tėtis Stewartas. – Kai ji buvo atgabenta į ligoninę, bijojome dėl jos gyvybės.“

Vis dėlto netrukus riedlentininkė atsigavo ir, pasak Stewarto Browno, buvo kaip niekad pozityvi.

„Sky patyrė žiauriausią krytį, kokį tik yra turėjusi, ir jai pasisekė, kad išgyveno. Bet ji išlieka pozityvi ir stipri – net medikai yra nustebę dėl jos pozityvumo“, – pasakojo sportininkės tėtis.

Sky jau spėjo instagrame pasidalinti vaizdo įrašu, kuriame tikina, kad grįžusi į sportą stengsis dar labiau, kad tik spėtų sudalyvauti nukeltose Tokijo žaidynėse.

„Stengsiuosi dar atkakliau už mergaites, kurios užsiima riedlenčių ir banglenčių sportu. 2021-aisiais sieksiu aukso ir niekas manęs nesustabdys“, – ryžtingai kalbėjo jaunoji britė.

Primename, kad riedlenčių sportas debiutuos būtent Tokijo olimpinėse žaidynėse. Kartu su juo, prieš kelerius metus į olimpinę šeimą buvo priimti ir beisbolas, softbolas, karatė, banglenčių sportas ir sportinis alpinizmas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius