Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebėkite tiesiogiai: vandenlenčių varžybos „Red Bull Wake2el“

Jau ketvirtą vasarą iš eilės Lietuvą drebins vienos rimčiausių varžybų vandenlenčių pasaulyje – „Red Bull Wake2el“, kuriose susirungia visi svarbiausi šio sporto veidai.
Vandenlenčių varžybų akimirka
Vandenlenčių varžybų akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kai šios varžybos vyko pirmąkart, niekas nesitikėjo, kad iš smulkaus regioninio Baltijos šalių konkurso tai taps vienu svarbiausių vandenlenčių sporto čempionatų Europoje. O svarbiausia, yra tai, kad jis į vieną vietą sutraukia visiškai skirtingas čiuožėjų kategorijas.

VIDEO: Stebėkite tiesiogiai: vandenlenčių varžybos Red Bull Wake2el“

Čia pasaulio čempionai, šio sporto novatoriai ir ypatingu talentu pasižymintys mėgėjai rungiasi tarpusavyje daugybėje dvikovų, kol galiausiai lieka tik vienas, pats pats kiečiausias.

Galima „Red Bull Wake2el“ sėkmės paslaptis – neįprastas varžybų formatas: dvikovos. Jų metu atletai varžosi vienas prieš vieną, todėl sportininkams tai – papildomas azartas, o žiūrovams – aiškesnis procesas ir lengvesnis suvokimas, kas vyksta. Na, ir, aišku, įspūdingi reginiai, nes mūsų žvaigždžių triukai tokie, kad prie tiesiog privalu pridėti žodį „ekstremalūs“.

Kviestinių atletų sąraše, turime tokių garsių vardų kaip Dominik Guers, Nick Davies, Dominik Helner, Alex Aulbach ar Sam De Haan. Titulo apginti atvyks ir praeitų metų „Red Bull Wake2el“ nugalėtojas Liam Peacock, o kartu su juo ir netikėtas konkurentas, ne ką prastesnis raideris, Liamo brolis Ryan Peacock.

Šią vasarą varžybos pasipildys ir stipresne moterų grupe – į Lietuvą atskrenda tokios atletės, kaip Carro Djupsjo, Angelika Schriber ir kitos.

Na, o jei neradote savęs šiame garsenybių sąraše, dar ne metas nusivilti. Jauti, kad esi pakankamai kietas ar kieta? Atvyk į atrankinęs varžybas, įtikink tuo teisėjus ir galbūt tapsi vienu iš dešimties naujokų-mėgėjų-siurprizų, kurie galės išbandyti savo jėgas prieš šio sporto geriausiuosius.

Atrankų renginį ir daugiau informacijos rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius