Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su vandenlente apšalusiais kanalais Sankt Peterburge

Daugkartinis Rusijos vandenlenčių čempionas bei pasaulio čempionatų prizininkas Nikita Martjanov tapo „Red Bull“ projekto „Ice Wake“ dalis. garsus ekstremalas.lt su vandenlente plaukiojo užšalusiais centriniais Sankt Peterburgo miesto kanalais.
red
red / redbull.ru

Dėl įvairių aplinkybių šią žiemą Nikita neišvyko į šiltus, egzotiškus kraštus, kur dažnai leidžia laiką vandenlenčių, jėgos aitvarų, banglenčių gerbėjai.

Kartą, vaikščiodamas gimtojo S.Peterburgo miesto gatvėmis ir žvelgdamas į ledus kanalų pakraščiuose, rusas ir sumanė ekstremalų projektą čia paplaukioti vandenlente.Tam reikėjo tik įrangos, hidrokostiumo, draugų, automobilio, kuriame tilptų didelis bagažas.

„Iš pradžių kelias dienas žvalgėmės, nes reikėjo atrinkti tinkamą maršrutą, vietas, kur ledas būtų storas, kad galėtume nusileisti, šliuožti jo paviršiumi, – pasakojo N.Martjanov. – Ir, žinoma, vandens plotas, kuriuo galima būtų prašliuožti keliasdešimtis ar šimtus metrų“.

Vandenlentės mieste – tai iššūkis, įžūlus projektas, tarsi grafiti. Be to, rusas norėjo kažko netradicinio, įdomaus, todėl atlikt triukus jis pasirinko ir metalinių, aprūdijusių detalių.

„Sesija pavyko. Buvo įdomu, netradiciška ir linksma“, – teigė vandenlentininkas N.Martjanov.

Ekstremalas.lt jau rašė, kad Nikita dalyvavo netradiciniame projekte praėjusių metų vasarą.

Tuomet Maskvos upėje plaukė pasaulio varžybose įprastai ekstremalus tempiantis kateris „MasterCraft„, o geriausias Rusijos vandenlentininkas, vilkėdamas baltos spalvos gelbėjimo liemene, netoli Kremliaus sienų atliko įspūdingų triukų programą. Tai buvo „Red Bull Kremlin Wake“ projekto dalis.

VIDEO: Su vandenlente apšalusiais kanalais Sankt Peterburge

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius