-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Svencelėje – didžiausios Lietuvoje jėgos aitvarų varžybos

Klaipėdos rajone, Svencelėje, po kelerių metų pertraukos vyks didžiausios Lietuvoje jėgos aitvarų varžybos „Svencele – Kite Competition“, kuriose aitvaruos dalyviai iš Lietuvos ir užsienio.
Kaituotojų stovyklavietė
Kaituotojų stovyklavietė / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Į Klaipėdos rajono savivaldybę atvykę Svencelės jėgos aitvarų ir buriavimo centro vadovas Andrius Ižganaitis bei „Life is life“ jėgos aitvarų mokyklos atstovas Nerijus Čereška – vieni iš renginio organizatorių. Varžybas organizuoja iš viso 6 jėgos aitvarų mokyklos.

Susitikimo su Savivaldybės vadovais metu buvo pristatyta renginio vizija, informuota, kad jame planuoja dalyvauti apie 130 dalyviu ir per 800 svečių. Tikimasi, kad varžybas socialiniuose tinkluose stebės apie 7000 žiūrovų. Varžybų metu bus atliekamos įvairios rungtys, kurios gniauš kvapą ne tik sportininkams, bet ir žiūrovams.

Taip pat pristatytos jėgos aitvarų mokyklų veiklos suaugusiems ir vaikams. Pasidžiaugta ir Savivaldybės parama renginiui.

Varžybos, planuojama, įvyks rugpjūčio mėnesio viduryje. Organizatoriai stebės orų prognozę, laukdami palankaus vėjo, ir apie varžybas informuos likus 5 dienoms iki jų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius