-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Anglijos futbolo rinktinės treneris Fabio Capello apie EURO 2012 burtus: „Mums nusišypsojo sėkmė“

Vos paaiškėjus 2012 metų Europos čempionato grupėms, socialiniame tinkle „Twitter“ liejosi futbolininkų, dalyvausiančių šiose pirmenybėse, komentarai.
Fabio Capello
Fabio Capello / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Olandijos rinktinės lyderiai Rafaelis van der Vaartas ir Wesley Sneijderis į B grupę, kurioje susigrums Olandija, Danija, Vokietija bei Portugalija, žvelgia optimistiškai ir tikina, kad jų atstovaujamos rinktinės laukia puikios rungtynės.

Londono „Tottenham“ komandos saugas R.Van der Vaartas rašė: „Mūsų grupėje stiprios komandos: Danija, Vokietija, Portugalija. Laukia šaunios rungtynės!“

Tuo tarpu, Milano „Inter“ klube rungtyniaujantis W.Sneijderis pridūrė: „Miela grupė... Sudėtinga, bet laukia puikios rungtynės...“

Su nekantrumu burtų traukimo ceremonijos laukęs „Barcelona“ komandos saugas Cescas Fabregasas, galiausiai sužinojęs Ispanijos rinktinės varžovus, neliko sužavėtas.

„Scanpix“ nuotr./Cescas Fabregas
Ispano C.Fabregaso burtai nepradžiugino

„Italija, Airija ir Kroatija. Nelengva grupė“, – buvo rašoma ispano „Twiter“ žinutėje.

Po burtų traukimo ceremonijos apie C grupę, kurioje susigrums Ispanija, Italija, Airija bei Kroatija, taip pat žodį tarė ir airių rinktinės strategas Giovanni Trapattoni.

„Turime galvoti apie tokį futbolą, kuriame viskas įmanoma. Turėsime žaisti su to paties mentaliteto komandomis, todėl tai turėsime įrodyti. Žinau, Italija už mus stipresnė, tačiau kiekvienos rungtynės bus skirtingos. Ispanija taip pat labai labai stipri komanda, bet mes galvosime apie savo progą. Dabar svarbu tik tai, kad mūsų rinktinės nepersekiotų traumos“, – sakė Airijos rinktinės treneris G.Trapattoni.

Apie D grupę, kurioje susitiks Ukraina, Švedija, Prancūzija bei Anglija, savo nuomonę išreiškė anglų rinktinės treneris Fabio Capello.

„Visos mūsų grupės komandos yra geros. Mums teko labai sėkmingi burtai, todėl dėl to labiausiai džiaugiamės“, – sakė treneris F.Capello.

Treneris, paklaustas, jei sėkmės atveju anglai prasibrautų į sekantį etapą, ar norėtų ketvirtfinalyje susitikti su Airija ir Italija, atsakė: „Tikiuosi teks žaisti su viena iš šių dviejų komandų. Kaip ir sakiau, mums nusišypsojo sėkmė, kadangi B grupė tikriausiai stipriausia. Joje mums būtų tekę žaisti su Olandija, Danija ir Portugalija. Kiek lengvesnė situacija būtų buvusi A grupėje, tačiau nesiskundžiame patekę ir į D grupę“.

EURO 2012 burtai
A grupė B grupė C grupė D grupė
Lenkija Olandija Ispanija Ukraina
Graikija Danija Italija Švedija
Rusija Vokietija Airija Prancūzija
Čekija Portugalija Kroatija Anglija
Stadionas: Varšuvos (58 tūkst.) Charkovo (39 tūkst.) Gdansko (44 tūkst.) Donecko (53 tūkst.)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius