Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Europos čempionato pusfinaliai pakeitė 15min.lt „Fantasy“ lygos lyderius: pirmauja Vadimas Velička

Po pusfinalio rungtynių 15min.lt organizuojamoje Europos čempionato „Fantasy“ lygoje įvyko rimtų permainų. Ilgą laiką pirmavę Algirdo Juškevičiaus „FK sPirdaliai“ neatlaikė varžovų kvėpavimo į nugarą ir užleido pirmąją vietą. Likus vienam mačui pirmąją vietą su 282 taškais užima Vadimas Velička. Artimiausius konkurentus jis lenkia net 10 taškų.
Mario Balotelli
Ach, tas Mario Balotelli... / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rui Patricio

Daugiausia taškų (12) Vadimui pusfinalyje uždirbo komandos kapitonu pasirinktas ispanų vartininkas Ikeras Casillasas. Devynis taškus atnešė Mario Balotelli, kurio dublis paskandino Vokietijos vienuolikę. Po septynis taškus uždirbo ispanų gynėjai Jordi Alba bei Gerardas Pique bei 11 metrų baudinį įmušęs Mesutas Ozilas.

Galimybių pakovoti su Vadimu dar turi Mindaugo Buroko „Lithuania Kaunas“ ir Roko Tenio „Padugnės“. Abiejų šių vienuolikių sąskaitoje yra po 272 taškus.

Mindaugui daugiausiai naudos atnešė sprendimas komandos kapitonu paskirti ispaną Jordį Albą, kuris iš viso uždirbo 14 taškų. Septynis taškus pridėjo puikiai dvikovoje su Ispanija rungtyniavęs portugalų vartininkas Rui Patricio. Tuo tarpu R.Tenio svajonių ekipai 12 taškų sukrovė kapitonu pasirinktas vartininkas I.Casillasas, po septynis taškus uždirbo gynėjai Pepe, G.Pique ir J.Alba.

Iš visų lygoje dalyvaujančių merginų aukščiausią aštuntą vietą kol kas užima Ieva Celešienė, kurios sąskaitoje yra 268 taškai. Pusfinalyje Ieva neapsiriko į startinę vienuolikę įtraukusi talentingąjį, tačiau dažnai neprognozuojamą M.Balotellį. Tiesa, kitas jos puolėjas Fernando Torresas savo komandos triumfą buvo priverstas stebėti nuo atsarginių žaidėjų suolelio.

Tarp 15min.lt žurnalistų geriausiai sekasi Aurimui Tamulioniui, kuris po pusfinalio kovų užima 30 vietą. Tiesa, pusfinalyje jam koją pakišo pernelyg didelis pasitikėjimas Vokietijos futbolininkais, kurių vienuoliktuke buvo net šeši. Iš jų tik M.Ozilas uždirbo kiek daugiau taškų.

Svajonių komanda

Kaip ir po kiekvieno Europos čempionato etapo, pats laikas susipažinti su „Fantasy“ lygos svajonių ekipa. Vartininko pozicijoje čia sutinkame septynis taškus uždirbusį portugalą R.Patricio.

Gynybos grandyje šįkart turime net penkis futbolininkus – tiek  portugalams, tiek ispanams žaidimo metu pavyko išlaikyti savo vartus sausus. Po septynis taškus į savo sąskaitą įsirašė portugalai Pepe ir Fabio Coentrao bei ispanai G.Pique bei J.Alba. Šeši taškai – portugalo Joao Pereiros kišenėje.

Saugų grandį sudaro keturi futbolininkai. M.Ozilas įmušė įvartį. Savo ruožtu Italijos rinktinės saugas Richardo Montolivo buvo negailestingas savo motinos tėvynei Vokietijai. Būtent jo tikslus perdavimas leido M.Balotelli pabėgti vienam prieš Manuelį Neuerį ir įmušti antrąjį įvartį. Už tai R.Montolivo uždirbo šešis taškus. Po keturis taškus surinko portugalai Joao Moutinho ir Raulis Meirelesas.

Atakos smaigalyje sutinkame vienintelį M.Balotellį, kurio sąskaitoje – 9 taškai. Būtų ir visas dešimtukas, jei ne sprendimas švenčiant antrąjį įvartį nusivilkti marškinėlius. Tai italui kainavo geltoną kortelę ir minus vieną tašką.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius