Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paskutinė „Femen“ akcija „Euro 2012“ metu: pusnuogės merginos parodijavo Baltarusijos prezidentą Aliaksandrą Lukašenką

„Femen“ judėjimo aktyvistės, nuolat reiškiančios nepasitenkinimą dėl įvairių Ukrainoje vystančio „Euro 2012“ aspektų, į eilinę pusnuogę akciją atsivedė ir vaiką, praneša Newsru.com.
Pusnuogių merginų akcija prie Kijevo Olimpinio stadiono
Pusnuogių merginų akcija prie Kijevo olimpinio stadiono / femen.livejournal.com nuotr.

Keturios pusnuogės merginos vaidino baltarusių KGB pareigūnus, apsupusius Baltarusijos prezidentą Aliaksandrą Lukašenką. Penktoji nuoga krūtine – patį prezidentą, o ją lydėjo mažas berniukas – visiškai taip pat, kaip ir A.Lukašenką pastaruoju metu nuolat lydi jo sūnus Kolia.

Penkias aktyvistes už smulkų chuliganizmą Ukrainos pareigūnai sulaikė šalia metro stoties „Olimpinė“. Kas nutiko berniukui, nepranešama.

Savo interneto tinklalapyje judėjimas „Femen“ rašo: „Tarptautinis degradavusiųjų suvažiavimas – „Euro 2012“ – baigiasi maniako šizofreniko A.Lukašenkos vizitu. Šio diktatoriaus vizito detalės buvo pavaizduotos „Femen“ aktyvisčių šalia Kijevo olimpinio stadiono. Ekologiškai švarus kvailys, pagamintas pagal sovietinius kokybės reikalavimus, Luka švelniai laikė už rankos mažąjį didįjį įpėdinį Kolią“.

„Femen“ aktyvistės kaltina UEFA pataikavimu ir pelno siekimu. „UEFA pinigai nekvepia viešnamių paklodėmis, alumi ar Baltarusijos žmonių krauju“, – piktos kritikos UEFA vadovams negaili „Femen“.

Tai buvo paskutinė „Femen“ akcija „Euro 2012“ metu. Sekmadienio vakarą Kijeve įvyks finalinės Europos futbolo čempionato rungtynės tarp Ispanijos ir Italijos rinktinių. A.Lukašenka ketina žiūrėti paskutines „Euro 2012“ rungtynes.

KGB-euro-2012 from FEMEN Video on Vimeo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius