Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš mačą su vokiečiais Mario Balotelli sužinojo, kad taps tėčiu

Nors Europos futbolo čempionatas italui Mario Balotelli ir nesibaigė sėkmingai, tačiau prieš mačą su Vokietijos rinktine jo buvusi mergina Raffaella Fico pranešė, kad laukiasi jųdviejų kūdikio, rašo „The Daily Mail“.
Mario Balotelli
Mario Balotelli / AFP/„Scanpix“ nuotr.

24-erių manekenė apie nėštumą sužinojo gegužės viduryje. Tai jai buvo didžiulė staigmena, nes pora išsiskyrė balandžio pabaigoje. Manekenė manė, kad gyvenimo etapas, kuriame buvo garsusis futbolininkas, jau baigėsi, tačiau panašu, kad ją su 21-erių Mario kūdikis susiejo visam gyvenimui.

„Scanpix“ nuotr./Jau matyti didėjantis Raffaellos Fico pilvukas
„Scanpix“ nuotr./Jau matyti didėjantis Raffaellos Fico pilvukas

„Paskambinau jam dieną prieš mačą su Vokietija ir pasakiau, kad laukiuosi jo kūdikio, – portalui „Sport Mediaset“ pasakojo R.Fico. – Po pauzės jis man pasakė: „Tu man pranešei pačias geriausias naujienas pasaulyje.“

„Nusipirkau nėštumo testą ir sužinojau, kad laukiuosi. Apie tai iš pradžių pasakiau tik mamai ir broliui“, – teigė manekenė. Mario apie būsimą kūdikį ji pranešė tik po to, kai nėštumą patvirtino medikai.

Pora ketina mėginti atnaujinti savo santykius ir kartu auginti vaikelį. Mergina atskleidė, kad per praėjusias Kalėdas įsimylėjęs futbolininkas jai pasiūlė susituokti ir susilaukti sūnaus. Tačiau po Mario neištikimybės jiedu pasuko skirtingais keliais. Dabar futbolininkas Raffellai tvirtina, kad šįkart viskas būsią kitaip.

Buvusi kito garsaus futbolininko Cristiano Ronaldo mergina teigia, kad nors kūdikio lytis dar nežinoma, tačiau vardą mažyliui išrinks Mario.

Susitikinėti Mario ir Raffaella pradėjo praėjusių metų pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius