-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lenkiją – su trylika būgnų ir didžiąja vėliava

Rugsėjo 7-ąją Lenkijoje prasidėsiančiame Europos krepšinio čempionate gali pasirodyti rekordinis krepšinio sirgalių skaičius iš Lietuvos. Tuo beveik neabejoja garsiausias šalies krepšinio aistruolis Tomas Balaišis-Sėkla.
Tomas Balaišis-Sėkla
Tomas Balaišis-Sėkla / Tomo Tumalovičiaus/reporteris.com nuotr.

T.Balaišis žurnalui „Sporto žmonės“ pasakojo, kad sirgaliai pasiruošimu lenkia Lietuvos krepšinio rinktinę.

„Krepšininkai susirinko ir treniruotes pradėjo tik liepos viduryje, o mes pirmuosius kelionės planus dėliojome dar praėjusiais metais. Kaip Ramūnas Butautas iškart po Pekino pradėjo mąstyti apie kitas varžybas, taip ir mes“, – juokėsi 37 metų aistruolis.

Įspūdinga barzda iš kitų krepšinio sirgalių išsiskiriantis Sėkla teigia, kad organizaciniai kelionės reikalai išspręsti: viešbučiai rezervuoti, transportas užsakytas, o bilietai nupirkti vos jiems pasirodžius prekyboje.

„Manau, kad Lenkijoje mūsų rinktinė gali sulaukti gausiausio palaikymo. Tačiau tai priklausys ir nuo rezultatų“, – tikino vyras. Iki šiol daugiausia aistruolių iš Lietuvos –  apie 4 tūkstančius – pasirodė 2003 metų Europos čempionato finale Stokholme.Krepšininkai susirinko ir treniruotes pradėjo tik liepos viduryje, o mes pirmuosius kelionės planus dėliojome dar praėjusiais metais, – sakė Sėkla.

T.Balaišio manymu, daugiau lietuvių sirgalių į Lodzės areną galėtų patekti tuo atveju, jei Lenkijos komanda neįveiktų pirmojo barjero – tuomet atsirastų laisvų bilietų. Aistruolių skaičių iš Lietuvos taip pat turėtų padidinti nedidelės kelionės išlaidos į šalį kaimynę.

Septintą kartą palaikyti šalies krepšininkų išvykstantis Sėkla važiuoja su 121 aistruolių komanda. „Niekada neturėjome minčių užsidirbti iš rinktinės palaikymo organizavimo – tai šventas reikalas“, – tikina Sėkla. Su bičiuliais jis stengiasi, kad į užsienį sirgaliai galėtų vykti kuo pigiau. Šiemet kelionės į Lenkiją, bilietų ir nakvynių kaina – 2166 litai.

Į šalį kaimynę S.Balaišio organizuota palaikomoji grupė vyks apsiginklavusi trylika būgnų ir didžiąja vėliava. Vyras teigia, kad įdomiausias mintis kol kas pasilaikys iki 2011 metų Europos čempionato Lietuvoje – kad turėtų kuo nustebinti atvykstančius svečius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius