Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jomantas ir Kurtinaitis netilpo į lėktuvą

Iš Rygos į Ispaniją su persėdimais skridusi Lietuvos rinktinė Sevilijoje nusileido be dviejų narių – trenerio asistentas Rimas Kurtinaitis ir Artūras Jomantas iš Madrido atriedėjo traukiniu.
Artūras Jomantas
Artūras Jomantas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Po atsakomosios dvikovos su latviais Rygoje kontrolinių rungtynių ciklą Lietuvos krepšininkai nuo rytdienos tęs Sevilijoje, kur išmėgins jėgas su Slovėnijos, Didžiosios Britanijos ir Ispanijos ekipomis, rašo „Lietuvos rytas“.

Kelionė į repeticijų vietą per Helsinkį ir Madridą buvo ilga: iš viešbučio Latvijoje komanda pajudėjo vidurdienį, o Sevilijoje pasirodė apie vidurnaktį.

„Į lėktuvą, skrendantį iš Madrido į Seviliją, su A.Jomantu nebetilpome, tad turėjome važiuoti traukiniu. Nors ispanų traukiniai labai kokybiški, nemanau, kad šiais laikais tai buvo geriausias variantas“, – vakar svarstė R.Kurtinaitis.

Vėlų sekmadienio vakarą Sevilijos penkių žvaigždučių viešbutyje „Renacimiento Barcelo“, kuriame įsikūrė krepšininkai, pasirodė ir puolėjas Simas Jasaitis. Jį treneriai buvo išleidę dalyvauti Vilniaus apylinkėse vykusiose pagoniškose sesers Aistės vestuvių apeigose.

Ispanijoje tęsdami intensyvias pratybas, lietuviai lieja prakaitą ne tik kondicionierių gaivinamoje krepšinio arenoje, bet ir per neilgas keliones iki jiems skirto autobuso.

Po sekmadienio vakarinės treniruotės, apie 21 val., termometras dar rodė 38 laipsnius, o dieną karštis buvo gerokai perkopęs 40 laipsnių.

Praėjusią savaitę iškeliavusi į Latvijos sostinę, Lietuvos rinktinė namo grįš tik rugpjūčio 27-ąją: po trijų mačų Sevilijoje iš Ispanijos skris į Graikijoje vyksiantį Akropolio turnyrą.

Europos čempionatas rugsėjo 7–20 dienomis vyks Lenkijoje. D grupėje startuosiantys lietuviai Vroclave grumsis su turkais, bulgarais ir lenkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius