Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kleiza: Su ispanais išsiaiškinsime Lietuvoje

Iki Europos čempionato Lenkijoje pradžios likus kiek daugiau negu savaitei, Lietuvos rinktinė dar nedemonstruoja brandaus krepšinio.
Linas Kleiza
Pasiruošimo cikle L.Kleiza iki šiol buvo rezultatyviausias rinktinės žaidėjas. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Paskutinė proga pakoreguoti žaidimą bus draugiškos rungtynės Panevėžyje su Europos čempionais rusais rugpjūčio 31 dieną bei mačas Vilniuje su pasaulio čempionais ispanais rugsėjo 3 dieną.

„Tai bus draugiškos varžybos, paskutinis mūsų pasiruošimas. Tikėsimės gražaus krepšinio“, – kalbėjo rinktinės puolėjas Linas Kleiza.

Pirmąsias pasiruošimo rungtynes Lietuva net 26 taškų skirtumu beviltiškai pralaimėjo Ispanijos rinktinei. Tačiau Lietuvoje tikimasi visai kitų rezultatų.

„Neturime jokio ispanų komplekso. Pagaliau išsiaiškinsime Lietuvoje, kaip su ispanais reikia žaisti“, – kovingai kalbėjo L.Kleiza.

L.Kleiza nebuvo linkęs nurašyti ir Rusijos rinktinės, kurią lietuviai jau buvo įveikę Akropolio taurės turnyro metu: „Rusai, kaip ir mes, yra atsinaujinusi komanda. Jie turi naujų jaunų žaidėjų. Kai pagaus žaidimą, bus labai pavojingi Europos čempionate.“

Rinktines gynėjas Tomas Delininkaitis taip pat vis dar jaučia pralaimėjimo ispanams kartėlį, todėl Lietuvoje kausis iš visų jėgų.

„Dvikova su ispanais nuo pirmų rungtynių skirsis tuo, jog mes žaisime namuose. Kiekvienose rungtynėse norime demonstruoti kuo geresnį žaidimą ir daryti kuo mažiau klaidų. Žinoma, jog stengsimės atsigriebti už skaudų pralaimėjimą“, – kovingai buvo nusiteikęs T.Delininkaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius