Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos rinktinė į Lenkiją išskrido geros nuotaikos (video, nuotraukos)

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė šeštadienio rytą tarė paskutinius atsisveikinimo žodžius Vilniaus oro uoste ir užsakomuoju reisu išskrido į Lenkiją, kur pirmadienį užvirs Europos čempionato kovos.
Parašai nat rėmėjų marškinėlių
Parašai nat rėmėjų marškinėlių / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 2 Lenkija Ispanija

Apie 11 val. šeštadienį pakilęs lėktuvas pakeliui į Vroclavą dar nusileis Varšuvoje, kur išlips kartu su lietuviais skrendanti Ispanijos nacionalinė komanda. Daugelį mūsų šalies krepšininkų iki oro uosto atlydėjo žmonos, draugės ir bičiuliai.

Prieš išvykstant Lietuvos komandos žaidėjams buvo padalyti telefonai, ant rėmėjų marškinėlių dedami parašai. Krepšininkai buvo gerai nusiteikę, laidė juokelius ir tvirtino, kad ateinančioms kovoms yra pasirengę.

Lengvo pasivaikščiojimo nebus nė vienose rungtynėse, - sakė R.Javtokas.

„Tėčiui truputį geriau. Matysime, kaip toliau bus, – kalbėjo Mantas Kalnietis. – Pirmieji varžovai? Turkai visuomet pavojingi. Jų stiprioji pusė – trečioje ir ketvirtoje pozicijoje žaidžiantys krepšininkai. Hidayetas Turkoglu ir Ersanas Ilyasova. Ši komanda visuomet Europos čempionatuose žaidžia gerai.“

„Skrendame su gera nuotaika. Po tokių rungtynių su ispanais kitaip ir būti negali, – 15 min.lt sakė rinktinės kapitonas Robertas Javtokas. – Tai parodė mūsų galią. Žinome, kad galime gerai sužaisti. Tai duos šiek tiek stiprybės.“ Jis nenorėjo išskirti nė vienos būsimos varžovės D grupėje ir teigė, kad lengvo pasivaikščiojimo nebus nė vienose rungtynėse.“

Vienas iš paskutiniųjų į Vilniaus oro uostą atvykęs Linas Kleiza tikino, kad lyderio našta jo neslegia: „Daug lygių žaidėjų, todėl vienose rungtynėse vienas gal temps, kitose kitas.“ Pasak puolėjo, nuotaikos ir iki pergalės su ispanais buvo geros.

„Gal psichologiškai supratome, ką galime nuveikti. Dabar viskas prasideda iš naujo. Visi pavojingi varžovai. Turkai labai geri, lenkai namie žaidžia, bulgarai tokie neprognozuojami – su visais reikės kautis“, – teigė jis.

Kiek atskirai sėdėję būsimo turnyro favoritais laikomi Ispanijos rinktinės krepšininkai stengėsi atsiriboti nuo supančios aplinkos. Daugelis jų klausėsi muzikos, o komandos lyderis Pau Gasolis skaitė knygą. Šypsenų jų veiduose nesimatė. Europos vyrų krepšinio čempionatas Lenkijoje vyks rugsėjo 7-20 dienomis.

VIDEO: 15min.lt - Lietuvos rinktinės palydėtuvės oro uoste

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius