Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rinktinės fotografijų parodą rinko iš 10 tūkstančių variantų (nuotraukos)

Trečiadienį Vilniuje, prekybos ir pramogų centre „Akropolis“, buvo atidaryta fotografo Tomo Tumalovičiaus paroda, skirta Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei.
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės fotografo Tomo Tumalovičiaus parodos atidaryme dalyvavo ne tik rinktinės sirgaliai, tačiau ir patys krepšininkai.
Parodos autorius - Tomas Tumalovičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Paroda Fotografija

Dvylikoje milžiniškų 4,5 metro aukščio fotografijų įamžintas kiekvienas šalies rinktinės žaidėjas. Efektingus krepšininkų dėjimus, staigius prasiveržimus ir natūralias emocijas T.Tumalovičius fiksavo kontrolinėse rinktinės varžybose Lietuvoje, Latvijoje, Ispanijoje ir Graikijoje. Fotografo teigimu, galutinis nuotraukų dvyliktukas buvo atrinktas iš daugiau nei dešimties tūkstančių variantų.

„Kaip kilo tokia idėja? Tiesiog idealesnės vietos tokiai parodai net ir ieškodamas nerasi. Milžiniškos erdvės, didžiuliai žmonių srautai. Norisi, kad tavo darbą pamatytų kuo daugiau žmonių“, - antrus metus iš eilės įgyvendinta idėja džiaugėsi Lietuvos krepšinio rinktinės fotografas T.Tumalovičius.

Parodos atidaryme sudalyvavo ir patys krepšininkai, kurie į vietą atvyko tiesiai po rytinės treniruotės. Žaidėjai dėkojo T.Tumalovičiui už jo darbą, pozavo prie milžiniškų savo plakatų, linksmai pamėtė kamuolį į žaislinį krepšį ir noriai dalino parašus susirinkusiems gerbėjams.

Rinktinės sirgaliams parodos atidarymo proga specialiai buvo pagaminta net 20 tūkst. atvirukų su krepšininkų atvaizdais, kurie čia pat buvo nemokamai dalinami.

Lietuvos krepšinio rinktinės fotografijų parodą bus galima aplankyti viso Europos čempionato metu – ji veiks iki rugsėjo 24 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius