Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Žalgirio“ šokėjos ukrainietėms nusileidžia tik kostiumų skaičiumi (video)

Europos vyrų krepšinio čempionate Katovicuose žiūrovus „Spodek“ arenoje per pertraukas savo pasirodymais kaitina Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo šokėjos ir „Red Foxes“ merginų grupė iš Ukrainos. Anot mūsų šalies šokėjų, ukrainietės jas lenkia tik platesne rūbų spinta.
Lietuvos šokėjos stebina akrobatiniais triukais
Lietuvos šokėjos stebina akrobatiniais triukais / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Lengva tikrai nėra, nes kelios merginos gavo traumas. Petį išsinarino salto daranti ir į krepšį per pasirodymą lendanti Irina, kitos pasitempė raumenis, – pasakojo Klaipėdos universiteto auklėtinių vadovė docentė Bronė Švitrienė. – Laimei, mums labai padėjo Rusijos rinktinės gydytojas – net masažus darė.“

Nuo pat Europos vyrų krepšinio čempionato pradžios Lietuvos šokėjų grupė (8 merginos ir vaikinas) linksmino sirgalius Poznanėje, Bygdoščiuje ir dabar pakaitomis su „Red Foxes“ grupe iš Ukrainos per pertraukas pasirodo Katovicuose, „Spodek“ arenoje.

AFP/Scanpix nuotr./Red Foxes iasiskiria įmantria apranga
Red Foxes išsiskiria įmantria apranga

„Prie krūvių jau įpratome, bet sunkiausia buvo etapuose prieš tai, kai tekdavo šokti visas tris rungtynes iš eilės. Dabar net keista, kad tiek nereikia – gauname daugiau atsikvėpti“, – kalbėjo šokėja Aušra Bružaitė.

„Liūdime, kad Lietuvos krepšininkai nepateko ir neatvyko į Katovicus. Dabar stengiamės garbingai atstovauti mūsų šalį čia“, – sakė šokėjų vadovė. Klaipėdos universiteto auklėtinės į Lenkiją atvyko parengusios 35 šokius, o atrankoje į Europos čempionatą nurungė nemažai konkurentų. Anot B.Švitrienės, slaptas jų ginklas atrankoje buvo batutas ir akrobatikos elementai.

„Smagu, kad mus labai palaiko publika. Džiugu, kad Lietuvos sirgaliai pasiliko ir dabar serga už mus. Visur mus sutiko labai puikiai. Smagiausias šokis? Su batutu ir labai patinka šokis pagal Michaelo Jacksono muziką“, – pripažino Aušra.

Paklaustos, ar sutaria su „Red Foxes“ grupe pašnekovės tikino, kad šokėjų santykiai draugiški, tačiau daug bendrauti joms netenka. „Mes truputėlį nublankstame prieš jas dėl rūbų – jos paprasčiausiai iš to ir daro šou. Mūsų garderobe tiek kostiumų nėra“, – teigė Lietuvos šokėjų vadovė.

Ar lieka laiko apžiūrėti miestams? „Ne. Nuo pat ryto iki vakaro dirbame. Esame profesionalios šokėjos. Tiesa, gatvėje mus atpažįsta. Ypač prancūzai“, – prisipažino Aušra. Iškritus lietuviams iš turnyro, Lietuvos šokėjos teigė sergančios už Ispanijos rinktinė. „Jie to verti“, – patikino pašnekovės.

VIDEO: 15min.lt - "Žalgirio" šokėjos Europos krepšinio čempionate

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius