-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas Guoga skundžiasi, kad Lietuvos institucijos trukdo lažybų bendrovėms remti sportą

Sekmadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyko paskutinės Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės draugiškos rungtynės prieš išvykstant į Slovėnijoje vyksiantį Europos krepšinio čempionatą.
Antanas Guoga ir Arvydas Sabonis
Antanas Guoga ir Arvydas Sabonis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Antanas Guoga

Prieš draugišką Lietuvos ir Gruzijos rinktinių mačą vykusioje spaudos konferencijoje Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis ir generalinio Lietuvos krepšinio rinktinės rėmėjo, lažybų bendrovės „TonyBet“ įkūrėjas ir savininkas Antanas Guoga pasirašė ilgalaikę, ketverių metų bendradarbiavimo sutartį.

Nuo 2010 metų Lietuvos krepšinio rinktinę ir stipriausius Lietuvos krepšinio klubus remiančios lažybų bendrovės savininkas A. Guoga džiaugėsi, kad „TonyBet“ gali prisidėti ne tik prie vyrų rinktinės pergalių, bet ir prie jaunųjų Lietuvos krepšininkų ugdymo.

„Mūsų tikslas – stiprinti ir tęsti gilias Lietuvos krepšinio tradicijas ir prisidėti tiek prie Lietuvos vyrų rinktinės, tiek ir prie jaunųjų krepšinio talentų pergalių. Krepšinis neabejotinai yra mūsų tautos pasididžiavimas ir mes jaučiame pareigą prisidėti prie jo puoselėjimo“, – spaudos konferencijoje sakė A. Guoga.

Jis taip pat pat pažymėjo, kad nepaisant ypač griežtų Lietuvos lažybų bendrovėms taikomų veiklos apribojimų, „TonyBet“ nori ir toliau išlikti lietuviška lažybų bendrove ir remti Lietuvos sporto organizacijas, komandas bei sportininkus.

„Mes norime toliau dirbti Lietuvoje ir visą savo pelną atiduoti sportui. Šį įmonė buvo įkurta tam, kad remtų sportą ir jam atiduotų visus uždirbtus pinigus. Deja, kai kurios institucijos, atrodo, nėra tuo suinteresuotos ir siekia užkirsti kelią sąžiningai dirbančiam verslui plėtoti savo veiklą Lietuvoje. Vis dėlto aš tikiu, kad mes ir toliau galėsime dirbti čia ir prisidėti prie Lietuvos krepšinio pergalių. Šios ilgalaikės sutarties pasirašymas – geriausias to įrodymas“, – kalbėjo lažybų bendrovės „TonyBet“ savininkas.

„Lažybų bendrovės yra vienos pagrindinių sporto rėmėjų visame pasaulyje. Jos remia garsiausius klubus, įvairias lygas, čempionatus. Užtenka pažvelgti į Ispanijos, Italijos,  Anglijos, Prancūzijos krepšinio ir futbolo čempionatus, kad suprastume, kiek naudos duoda šis verslas sportui“, – sakė Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas A. Sabonis.

„Džiaugiuosi, kad lietuviška bendrovė „TonyBet“ lieka ištikima Lietuvos sportui net ir sunkiomis akimirkomis, esame labai dėkingi A. Guogai už jo meilę krepšiniui ir aktyvų dalyvavimą tiek Lietuvos krepšinio federacijos, tiek įvairių lygų ir klubų veikloje. Tikiu, kad atsakingos institucijos priims teisingus sprendimus ir lietuviškos bendrovės galės sėkmingai veikti savo šalyje taip, kaip kitos bendrovės vysto veiklą Anglijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje ir kitose valstybėse.“

A. Guogos įkurta lažybų bendrovė bendradarbiavimą su Lietuvos krepšinio federacija pradėjo 2010 metais. „TonyBet“ taip pat yra Vilniaus „Lietuvos ryto“, „Prienų“ krepšinio klubų, Lietuvos tinklinio bei irklavimo federacijų ir Kauno „Nautaros“ salės futbolo klubo rėmėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius