Borisas Diaw po pergalės prieš Ispaniją: „Finale susitiks dvi geriausios komandos“

Penktadienio vakarą Prancūzijos rinktinė po pratęsimo sugebėjo palaužti Europos čempionę Ispaniją ir sekmadienį jau pati kovos dėl čempionų titulo. Prancūzų lyderis Tony Parkeris po rungtynių pripažino, kad likti antriems būtų apmaudu. Borisas Diaw, komentuodamas sekmadienio finalą, tikino, kad jis bus aukščiausio lygio.
Borisas Diawas ir Marcas Gasolis
Borisas Diaw ir Marcas Gasolis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

32 taškus į Ispanijos rinktinės krepšį įmetęs Tony Parkeris pabrėžė, kad kova su ispanais visada buvo nesėkminga prancūzams: „Mes sunkiai dirbome. Ypač antrame kėlinyje. Mes tiesiog gyvenome mintimi, kad reikia šįkart pabandyti įveikti Ispaniją. Juk mes su ja vis susitinkame ir vis nerasdavome raktų į pergalę. 2011 metais mes džiaugėmės, kad patekome į finalą, tačiau mus įveikė ispanai. Kitais metais Londono olimpinėse žaidynėse mes ketvirtfinalyje pataikėme ant ispanų ir jie vėl neleido mums žingsniuoti toliau. Atėjo laikas ir mums – mes galiausiai jiems užkirtome kelią ir patys sieksime Europos čempionato aukso. Nenorėtume vėl būti antri“.

Borisas Diaw tikino, kad finale lauks aukščiausio lygio krepšinis: „Ką aš galvoju apie finalą? Galiu pasakyti, kad Lietuva yra viena geriausių čempionato komandų, jei ne geriausia. Dabar ji rodo tikrai galingą krepšinį. Mes jiems pralaimėjome antrame varžybų etape, tačiau tai ne grupės ar antrojo etapo rungtynės. Tai – finalas. Manau, kad jis bus aukščiausio lygio. Susitiks tikrai dvi geriausios komandos. To užtenka, kad suprastumėte, kas bus sekmadienį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius