-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatas Motiejūnas po mačo su rusais aikštę paliko iškart po teisėjo švilpuko ir su komandos draugais sirgaliams nedėkojo

Lietuvos krepšinio rinktinės ir „Houston Rockets“ narys Donatas Motiejūnas tik pasibaigus kontrolinėms rungtynėms su Rusijos komanda paliko aikštę ir nurūko į rūbinę.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Daugiau nei 7 tūkstančiai žmonių jau tapo 15min.lt SPORTO grupės gerbėjais „Facebook“ tinkle. Prisijunk ir tu, spausk LIKE!

Lietuvos rinktinės žaidėjai paskutinės mačo su Rusija atakos neberengė ir draugiškai sveikinosi su varžovais, tačiau tik nuaidėjus teisėjo švilpukui, žyminčiam mačo pabaigą, ant atsarginių žaidėjų suolelio sėdėjęs D.Motiejūnas iškart nuskuodė į komandos drabužinę.

Rinktinės krepšininkai po mačo į drabužinę neskubėjo – aikštės viduryje plojimais dėkojo „Siemens“ arenoje susirinkusiems aistruoliams, po to visi kartu sudėjo rankas ir tradiciškai su žiūrovais atsisveikino šūkiu „Už Lietuvą!“.

Spaudos konferencijoje žurnalistų apie šią situaciją paklaustas treneris Jonas Kazlauskas to paaiškinti negalėjo: „Nežinau, kas jam buvo, klauskite to Donato, aš negaliu žinoti, kas yra kiekvieno žaidėjo galvoje.“

Keistas 22 metų žaidėjo elgesys nustebino visus rungtynes stebėjusius žurnalistus, kurie ėmė svarstyti, kodėl iš pažiūros nesusižeidęs krepšininkas taip skuba palikti aikštę, net nestabtelėdamas prie šalia besibūriuojančių aistruolių.

Pergalingame mače su Rusijos rinktine D.Motiejūnas per 15 minučių įmetė 11 taškų ir buvo ketvirtas pagal naudingumą rinktinės žaidėjas (13 balų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius