-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Italijos rinktinės lyderis Marco Belinelli: mes nebijome lietuvių ir niekada nepasiduodame

„Ketvirtfinalio mače su Lietuva mūsų krepšininkai nejaus spaudimo, nes iš jų niekas nesitiki medalių. Tai suteiks papildomos motyvacijos“, – įsitikinę Italijos žurnalistai. Europos čempionatą stebinančios rinktinės žaidėjai demonstruoja pasitikėjimą savo jėgomis, o komandos lyderis Marco Belinelli patikino: „Tikrai nesame išsigandę.“
Marco Belinelli
Marco Belinelli / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Paskutinėse Europos krepšinio čempionato antrojo etapo rungtynėse Italijos nacionalinė ekipa po pratęsimo 86:81 įveikė Europos čempionų titulą ginančius ispanus ir F grupėje užsitikrino trečiąją vietą.

„Mums nebuvo svarbu, su kuo žaisti ketvirtfinalyje – Lietuva ar Serbija. Mes tiesiog norėjome nugalėti ispanus. Dėl savęs. Tai suteiks papildomos motyvacijos ir patikėjimo savo jėgomis“, – sakė M.Belinelli.

Komandos lyderis užtikrina, kad ketvirtfinalyje jis ir Italijos rinktinė atiduos visas jėgas:Visi turi būti susikoncentravę ir 100 proc. atsidavę aikštėje. Mums nerūpi žaidimas, svarbiausia – pergalė. Stengsimės pasiruošti rungtynėms.“

– Teks kautis su Lietuvos rinktine. Kokia ji jūsų akimis?

– Lietuvos rinktinė yra viena geriausių šiame Europos čempionate. Patyrusi, rungtyniauja puikiai. Stengsimės padaryti viską, ką galime.

– Prieš Europos čempionatą vykusiame Akropolio turnyre pralaimėjote lietuviams...

– Tai buvo visai kitos rungtynės. Šių rungtynių kaina – milžiniška. Pralaimi – važiuoji namo. Tai – skirtinga situacija.

– Kokios stipriosios Italijos rinktinės pusės?

– Mūsų komanda niekada nepasiduoda. Džiaugiuosi, kaip žaidėme prieš kroatus ir slovėnus. Šiose rungtynėse su ispanais taip pat tai parodėme. Man ir komandai tai labai svarbu. Padarysime viską, kad tęstume Europos čempionatą. Būsime pasirengę, kovingai nusiteikę. Bus sunku, visi tai žino. Bet tuo pačiu tikrai nesame išsigandę. 

– Kokį tikslą turi italai šiame čempionate?

– Visos komandos dabar labai stiprios. Visos gali laimėti – mes, lietuviai, ispanai, kroatai... Dabar tas laikas, kai visiems gali pavykti. Turime būti tam pasirengę. 

VIDEO: Rungtynių tarp Italijos ir Ispanijos apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius