Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Kazlauskas taps naujuoju Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneriu?

Jonas Kazlauskas artimiausiu metu turėtų būti pristatytas kaip naujasis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris.
Jonas Kazlauskas
Jonas Kazlauskas / „Scanpix“ nuotr.

57-erių krepšinio specialistas buvo susitikęs su šalies krepšinio federacijos (LKF) prezidentu Arvydu Saboniu ir konkrečiai kalbėjosi apie būsimąjį darbą. Su J. Kazlausku numatyta pasirašyti 4 metų sutartį, kuri apimtų ir 2016-ųjų Rio de Žaneiro olimpines žaidynes, rašo lrytas.lt.

Taip pat J. Kazlauskui nebus ribojama galimybė treniruoti kurį nors klubą, nes rinktinės stratego atlyginimas yra santykinai nedidelis.

Trečiadienį Kaune šaukiamas LKF vykdomojo komiteto posėdis. Jame bus vertinami Lietuvos rinktinių pasirodymai 2012 m. oficialiuose turnyruose, sprendžiama dėl vyrų rinktinės trenerio.

Nacionalinei komandai Londono olimpiadoje LKF kėlė uždavinį patekti į pirmąjį penketą. Krepšininkai iš žaidynių pasitraukė pralaimėję ketvirtfinalyje, o galutinėje rikiuotėje liko 8-ti.

Portalo lrytas.lt šaltinių teigimu, dabartinis rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra tikrai nenusiteikęs įsikibęs laikytis posto, ypač jei rinktinės pasirodymą LKF vykdomasis komitetas įvertins neigiamai. Šį sezoną K. Kemzūra treniruoja Gdynės “Prokom” klubą.

Tarp galimų kandidatų pakeisti K. Kemzūrą buvo minimi Rimas Kurtinaitis ir Tomas Pačėsas, bet A. Sabonis iškart stojo į J. Kazlausko pusę.

Asmeniniame pokalbyje treneriui buvo pasiūlyta dirbti pagal ilgalaikę strategiją, kurios svarbiausias akcentas - atnaujintą komandą paruošti 2016-ųjų olimpiadai, o ne žūtbūt siekti rezultato artimiausiose žemyno pirmenybėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius