Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas lieka už kadro: Jono Kazlausko keiksmai, aistros, raginimai per minutės pertraukėles

Koks Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Jonas Kazlauskas būna per minutės pertraukėles? Atsakymas akivaizdus – itin emocingas. Ant atsarginių žaidėjų suolelio verda karščiausios aistros.
Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Jonas Kazlauskas
Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Jonas Kazlauskas / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

SPORTO grupę „Facebook“ tinkle jau mėgsta daugiau nei 8 tūkst. žmonių – prisijunk ir tu, spausk „LIKE“!

Galite net neabejoti, kad Jono Kazlausko žodis – lemiamas ir nenuginčijamas. Jis „pastato į vietą“ ir didžiausias mūsų šalies krepšinio žvaigždes – Liną Kleizą, Joną Mačiulį. „Jūs tylėkite, dabar aš kalbu“, – paliepia treneris.

„Vėl išėjome su pilnomis kelnėmis, vėl su nervais“, – rungtynių pradžioje lietuviams pirmavus 8:6, per minutės pertraukėlę neišvengęs keiksmažodžių šaukė J.Kazlauskas.

„Tai jūs vyrai ar ne vyrai?!“ – krepšininkus bandė užvesti specialistas, lyg atsimindamas legendinį Roberto Javtoko pasakymą, kad į aikštę reikia eit „su kiaušais“.

„Jeigu kuris nors nenorit, esat nepatenkintas, sakykit man – čia man kaprizų nerodot! Mes vaikštom, neapsiginam ... ŠA! Kas va čia dabar vyksta, po velnių!?“ – vienu sakiniu buvo nutildytas burbantis J.Mačiulis.

Nors vaizdo įrašas internete sulaukė daug dėmesio, tačiau iš svetainės „Youtube“ jis buvo greitai pašalintas dėl autorinių teisių, kurios priklauso čempionato organizatoriams ir turnyrą transliuojančioms televizijoms.

Vaizdo įrašą galite pažiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius