Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kšištofas Lavrinovičius: „Gavau stogą, tai dabar brolis dvi dienas ramybės neduos“

Nors broliai Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičius kėlė daug klaustukų šioje Lietuvos krepšinio rinktinėje, kol kas jie įrodinėja, kad yra verti rungtyniauti Europos čempionate. Pirmadienį prieš švedus Darjušas nerungtyniavo, bet iš šalies stebėdamas savo brolio žaidimą davė jam nemažai pastabų.
Broliai Lavrinovičiai
Broliai Lavrinovičiai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Daugiau nei 7 tūkstančiai žmonių jau tapo 15min SPORTO grupės gerbėjais „Facebook“ tinkle. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

„Brolis kaip visada. Sakė, kad grybas esu. Gavau stogą, tai dabar dvi dienas neduos ramybės. Ką aš jam galiu pasakyti? Sakiau, kad bauda buvo“, – humoro jausmo vėl nestokojo Kšištofas. 

Vis dėlto kalbėdamas apie komandos pasirodymą jis surimtėjo ir pateikė ne vieną įdomią pastabą.

„Rezultatas džiugina, bet buvo ir klaidų. Gerėja mūsų žaidimas, bet pagal varžovą negalime spręsti apie savo žaidimą. Palyginti su belgais, šiandien žaidimo kokybė tikrai buvo geresnė. Švedai dar tik dabar susirinko, žaidė be lyderių, bet mes nežiūrime  į juos, mes žiūrime į savo žaidimą“, – kalbėjo K.Lavrinovičius.

Paklaustas, kas labiausiai nudžiugino mače prieš švedus, jis pažymėjo keletą aspektų: „Kova po lenta. Buvo momentų, kai negailėjome perdavimų. Gal net per daug jų negailėjome, bet stengėmės žaisti komandiškai. Tiesa, buvo momentų, kai medžiojome taškus.“

Tai, K.Lavrinovičiaus žodžiais, reiškė, kad žaidėjai galvojo ir apie individualų pasirodymą.

VIDEO: K.Lavrinovičius: brolis sako, kad esu grybas

„Buvo taip, kad per daug kai kas laikė kamuolį ir įmesti labiau norėjo. Bet tai normalu, juk dabar turime 15 žaidėjų, kurie jaučia konkurenciją, todėl ir buvo daug individualumo“, – teigė aukštaūgis.

Šalia besisukiojęs Darjušas garsiai ragino brolį kuo greičiau baigti pokalbį su žiniasklaida. „Broli, aš valgyti noriu“, – juoko bangą sukėlė vienas iš dvynių.

Bet Kšištofas neskubėjo ir pasiuntė specialų sveikinimą šiandien gimtadienį švenčiančiam fizinio parengimo treneriui Sigitui Kavaliauskui:

„Sigitai, sveikinu tave su gimimo diena ir linkiu sveikatos ir, aišku, laimėti Europos čempionatą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius