-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 09 /2013 09 10

Lietuvos rinktinė jau žino, su kuo ir kada teks kautis antrame Europos krepšinio čempionato etape

Stebuklingai nuo kracho Europos krepšinio čempionate išsigelbėjusi Lietuvos krepšinio rinktinė jau žino būsimus varžovus E grupėje. 12 geriausiai čempionate Slovėnijoje pirmame etape pasirodžiusių komandų sudarys dvi naujas grupes – E ir F.
Lietuvos krepšinio rinktinė
Lietuvos krepšininkai po rungtynių su Bosnija ir Hercegovina / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

Antradienį tiek Lietuvos, tiek ir kitos 11 rinktinių suvažiuos į Slovėnijos sostinę Liublianą, kur pradės antrojo turnyro etapo varžybas. Jau aišku, jog E grupėje mūsų šalies krepšininkai turės susigrumti su A grupėje atitinkamai išsidėsčiusiomis Prancūzijos, Ukrainos bei Belgijos rinktinėmis. Iš B grupės į Liublianą, be lietuvių, važiuoja serbai ir latviai.

Europos krepšinio čempionato turnyrines lenteles galite peržiūrėti čia.

E grupės varžybas Serbijos ir Prancūzijos rinktinės pradės turėdamos po 2 įskaitinius taškus, Lietuvos ir Ukrainos komandos turės po vieną, o latvių ir belgų bagažuose – nulis.

Lietuvos krepšininkai po Juodkalnijos pergalės prieš Serbiją pirmadienio vakarą B grupėje liko trečioje vietoje. Kovas E grupėje lietuviai pradės rugsėjo 11 dieną 22 val. rungtynėmis su Prancūzijos ekipa, rugsėjo 13-ąją lietuviai žais su Belgija 15.30 val., o rugsėjo 15-ąją – su Ukraina nuo 18.45 val.

Lietuvos rinktinė pirmadienį nusileido Bosnijos ir Hercegovinos rinktinei 72:78, tačiau prasimušė į kitą čempionato etapą – lietuviai galėjo pralaimėti bosniams 9 taškų skirtumu, o likus kovoti 4 min. dar atsiliko 58:74.

Kitą, F grupę, sudarys po tris geriausias C ir D grupės komandas. C grupėje atitinkamai išsirikiavo Ispanija, Kroatija ir Slovėnija, kurios kitame etape turės po vieną įskaitinį tašką. D grupėje pirmąsias vietas atitinkamai užėmė Italija (2 įsk. tšk.), Suomija (1 įsk. tšk.) ir Graikija (0 įsk. tšk.). Šių komandų dvikovos vyks rugsėjo 12, 14 ir 16 dienomis.

Į Europos krepšinio čempionato ketvirtfinalį pateks po keturias geriausias grupių komandas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius