Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marko Popovičius apsisprendė: Europos čempionate jis Kroatijos rinktinei nepadės

Kroatijos vyrų krepšinio rinktinė šiemet Slovėnijoje vyksiančiame Europos čempionate turės verstis be dar vieno ilgamečio komandos žaidėjo – Marko Popovičiaus, rašo krepšinis.net.
Krepšinio treniruotė
Krepšinio treniruotė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Deja, tačiau negalėsiu atstovauti rinktinei dėl asmeninių priežasčių, tarp kurių yra ir sveikatos problemos, kurių turėjau per pastaruosius tris mėnesius. Per tą laiką treniruotis ir rungtyniauti galėjau tik dėka nuskausminamųjų vaistų, kurie numalšindavo skausmą. Didelis klausimas, kaip man seksis užbaigti šį sezoną.

Tokiu atveju negaliu būti komandos narys ar prašyti kažkokių išskirtinių privilegijų – tai būtų nesąžininga prieš kitus žaidėjus“, – sakė Kauno „Žalgirio“ snaiperis.

Praėjusią savaitę patvirtinęs, kad lieka prie Kroatijos rinktinės vairo, Jasminas Repeša tikėjosi, kad vasarą prie nacionalinės ekipos prisijungs visi geriausi krepšininkai.

„Man nesvarbu, kas yra treneris – ar tai Nevenas Spahija, ar Draženas Anzulovičius, ar J.Repeša. Visada žaidžiau ne dėl trenerio, o dėl šalies“, – tvirtino 30-metis gynėjas.

2003 metais Švedijoje vykusiose Europos pirmenybėse rinktinėje debiutavęs M.Popovičius dalyvavo penkiuose čempionatuose iš eilės.

Rinktinei rudenį Slovėnijoje neatstovaus ir Maskvos srities „Chimki“ gynėjas Zoranas Planiničius.

Kroatija C grupėje kausis kartu su Ispanijos, Slovėnijos, Lenkijos, Gruzijos ir Čekijos nacionalinėmis ekipomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius