-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Europos krepšinio čempionatas vokiečiams neįdomus

Rugsėjo 4 d. prasidėjęs Europos krepšinio čempionatas prie televizijos ekranų sutraukia tūkstančius sirgalių, tačiau susidomėjimas šia sporto šaka skirtingose šalyse labai nevienodas.
„Eurobasket 2013“ čempionato talismanas
„Eurobasket 2013“ čempionato talismanas / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

Į Frankfurtą prie Maino pirmadienio vakarą atvykusiai 15min.lt žurnalistų komandai nepavyko rasti sporto baro, kuriame būtų rodomas lietuvių susitikimas su Bosnijos ir Hercegovinos krepšininkais.

Žinodami tai, kad krepšinis nėra pati populiariausia sporto šaka Vokietijoje, galimybėmis pamatyti tiesioginę rungtynių transliaciją pradėjome domėtis dar nepasiekę Frankfurto. Telefono paskambinę į „Champions“ sporto barą supratome, kad nuogąstavome ne be pagrindo. Atsiliepęs vyras mus patikino, kad šiandien krepšinio tikrai nerodys.

Prašome rekomendacijos – galbūt kas nors iš kolegų skiria daugiau dėmesio krepšiniui. Mus nukreipia į „Sam's Sportsbar“. Dar vienas skambutis, tačiau ir šį kartą liekame nieko nepešę – mūsų prašoma nurodyti, kada ir kokiu kanalu bus rodomos rungtynės. Tik trumpam svečiuodamiesi Frankfurte informacijos apie tai, kam priklauso „Eurobasket 2013“ transliacijų teisės, paprasčiausiai neturime.

Kaip pasakojo 15min.lt žurnalistų komandai kambarį išnuomojusi Jeisy Tollkmit, pačia populiariausia sporto šaka Vokietijoje išlieka futbolas. Ji patikino, kad didesnio nei krepšinis žiūrovų susidomėjimo Frankfurte sulaukia ir „Formulės 1“ lenktynės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius