-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akcija „Aš tikiu Lietuvos pergale!“ vėl kvies palaikyti Lietuvos krepšinio rinktinę

Ketvirtus metus iš eilės vykstanti akcija, didžiųjų Lietuvos miestų žmonės pradžiugins ir vėl. Artėjant Europos vyrų krepšinio čempionatui Ispanijoje, miestų gatvėse, aikštėse ir pėsčiųjų zonose bus galima išvysti specialiais marškinėliais vilkinčius akcijos lipdukų dalytojus, kurie kvies prisidėti palaikant Lietuvos krepšinio rinktinę.
Akcijos akimirka
Akcijos akimirka / organizatorių nuotr.

Akcijos iniciatoriai teigia, kad pagrindinė jos mintis – tikėjimas Lietuva ne tik sporto, bet ir kitose srityse. Anot jų, svarbu skatinti pasitikėjimą ir didžiavimąsi savo šalimi imant pavyzdį iš sportininkų kurie, nepaisant sunkumų, atstovauja savo šaliai ir sugeba nugalėti.

„Džiaugiamės galėdami prisijungti prie šios solidarumą skatinančios akcijos. Labai svarbu skatinti patriotiškumą ir meilę savo šaliai, ypač dabar vykstančių tarptautinių įvykių fone. Mes skatiname palaikyti ne tik Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę, bet pajusti Lietuvos žmonių bendrumą, sutelkti visas jėgas ir kovoti dėl to, kuo tikime. Ši akcija, tai puikus pavyzdys, jog mažais darbais galime pasiekti daug.

Viliuosi, kad bus žmonių, kuriems ši akcija pridės motyvacijos toliau dirbti, gyventi ir atkakliai siekti savo tikslų Lietuvoje“, – sakė pagrindinio akcijos rėmėjo, prekybos miestelio „Urmas“, atstovas Jonas Plenta.

Akcijos organizatoriai teigia, kad šis projektas žmonių yra labai šiltai priimamas: jie noriai klijuoja akcijos lipdukus su užrašu „Aš tikiu Lietuvos pergale!“ ant automobilių, kitokių transporto priemonių, taip pat ant nešiojamųjų kompiuterių, savo krepšių ir kitose gerai matomose vietose, taip siekdami pasidalyti šia žinia su kitais.

Lipdukai yra dalijami reikšmingiausių mūsų šaliai sporto čempionatų metu praeiviams gatvėse, automobilių vairuotojams, masinių susibūrimų vietose.

Šiemet akcijos iniciatoriai kviečia palaikyti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę, kuri nuo rugpjūčio 30 dienos kovos Ispanijoje vyksiančiame Pasaulio čempionate. Akcijos startas – rugpjūčio 16-ąją Kaune, kur lipdukai bus dalijami praeiviams Laisvės alėjoje ir „Žalgirio“ arenos prieigose prieš draugiškas Lietuvos rinktinės rungtynes su Graikijos nacionaline ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius