Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Emocinga Darjušo Lavrinovičiaus kalba: „Mes su broliu žinome, kad reikia kovoti“

Vienas geriausių Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjų mače su Australija Darjušas Lavrinovičius po mačo davė velnių per mažai jėgų atiduodantiems žaidėjams. Aukštaūgio teigimu, planetos pirmenybėse negalima tikėtis lengvų rungtynių – reikia kovoti iš visų jėgų.
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Pirmi du kėliniai... Kažkas baisaus... Leidome jiems įmesti laisviems, pataikė jie ir fantastiškus metimus. Bet mes turime eiti žaisti taip, kaip išėjome trečiame kėlinyje. Tik tada mes galime kažką pasiekti – jei eisime nusiteikę kaip pradžioje, nėra prasmės čia žaisti“, – po rungtynių sakė D.Lavrinovičius.

Paklaustas, kodėl jo ir brolio Kšištofo duetas rungtynėse veikė geriau nei Jono Valančiūno ir Donato Motiejūno, vienas geriausių mačo žaidėjų atrodė supykęs ant jaunųjų komandos draugų. D.Lavrinovičiaus teigimu, pasaulio čempionate nėra ką veikti, jei nesi nusiteikęs kovoti.

VIDEO: Darjušas Lavrinovičius: "Reikia kovoti!"

„Jie yra jauni žaidėjai, gal neįvertino varžovo, gal jėgų pritrūko... Mes su broliu esame patyrę žaidėjai, žinome, kad norėdami kažką čia pasiekti, turime kovoti. Tie patys filipiniečiai ar iraniečiai, ar Angola čia yra atvažiavę kovoti. Su jokia komanda nebūna lengvų rungtynių. Jei nori kažką pasiekti, turi atiduoti ne šimtą procentų jėgų, o šimtą dvidešimt“, – užbaigė D.Lavrinovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius