Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Goranas Dragičius pasipiktino Australijos pralaimėjimu Angolai

Slovėnijos krepšinio rinktinės lyderis Goranas Dragičius socialiniame tinkle „Twitter“ pasipiktino, jo manymu, tyčiniu Australijos krepšininkų pralaimėjimu Angolai.
Goranas Dragičius
Goranas Dragičius / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Ketvirtadienį D grupėje Australijos rinktinė žaidė be Arono Bayneso ir Joe Ingleso, o Davidas Andersenas ir Matthew Dellavedova rungtyniavo tik po keturias minutes. To pasekmė – 83:91 pralaimėjimas Angolai.

Portalas 15min.lt jau rašė, kad po mačo vykusioje spaudos konferencijoje Australijos rinktinės treneris Andrejus Lemanis turėjo teisintis dėl galimai negarbingo žaidimo.

Ketvirtadienį ryte G.Dragičius užtikrino, kad slovėnai neskaičiuoja galimų baigčių ir kovos tik dėl pergalės. Vis dėlto, po Australijos pralaimėjimo slovėnams vakarinė dvikova su Lietuva tampa kur kas svarbesnė. Jeigu būtų laimėję australai, slovėnams būtų pakakę lietuviams nepralaimėti daugiau nei 8 taškais ir jie vis tiek būtų likę pirmoje grupės vietoje. Slovėnus būtų tenkinęs ir pralaimėjimas daugiau nei 14 taškų, nes tokiu atveju jie būtų likę treti.

Vis dėlto, Angolai įveikus Australiją, Slovėnija privalo įveikti Lietuvą, nes kitu atveju liks antroje vietoje. D grupės antroji komanda jau ketvirtfinalyje galimai susitiks su JAV krepšininkais, o 1 ir 3 vietą užėmusios ekipos amerikiečių išvengtų iki pusfinalio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius