Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Valančiūnas prisijungė prie Lietuvos krepšinio rinktinės

Uostamiestyje stovyklaujanti Lietuvos krepšinio rinktinė pagaliau sulaukė paskutiniojo savo nario. Prie nacionalinės komandos prisijungė iš JAV sugrįžęs „Toronto Raptors“ vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / Lino Kunigėlio (LKF) nuotr.

Rinktinės treneris Jonas Kazlauskas anksčiau teigė, kad NBA rungtyniaujantis „centras“ turnyre Klaipėdoje dar tikriausiai nežais.

„Be abejonės, jam skirti daug dėmesio, mokyti jį tų dalykų, kuriuos mes prisiminėme ir pakartojome. Manau, kad viskas bus gerai. Žiūrėsime, kaip jis per treniruotes atrodys, kaip prisimins derinius. Tada ir bus aišku dėl kontrolinių rungtynių“, – kalbėjo J.Kazlauskas.

Šiuo metu Klaipėdoje rinktinės stovykloje pluša visi į komandą pakviesti kandidatai. Po traumų jau pasveiko ir Mantas Kalnietis bei Simas Jasaitis.

Vienintelis ranką besigydantis Žygimantas Janavičius negali sportuoti, o dėl jo galimybių dalyvauti pasaulio čempionate yra smarkiai abejojama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius