-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Valančiūnas: „Svarbiausias dalykas buvo gynyba“

Po Lietuvos krepšinio rinktinės antrosios pergalės Pasaulio krepšinio čempionato D grupėje gynėjas Adas Juškevičius teigė, kad pergalę prieš Angolą lėmė korekcijos, įneštos po didžiosios pertraukos. Tuo tarpu Jonas Valančiūnas akcentavo gerą gynybą.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Manau, kad susitvarkėme su savo nervais, nes pradžioje varžovai mus sunervino. Pradėjome vienas su kitu pyktis, rėkti ir tai išmušė iš vėžių. Po didžiosios pertraukos suitvarkėme gynyba ir perlaužėme rungtynių eigą“, – sakė A.Juškevičius.

Gynėjas teigė, kad ilgesnis atsarginių žaidėjų suolelis bei geri trenerio sprendimai per didžiąją pertrauką ir vėl buvo raktas į pergalę.

VIDEO: Jonas Valančiūnas: Pergalę lėmė gynyba

Rezultatyvumu tik Donatui Motiejūnui nusileidęs, tačiau net 13 kamuolių sugriebęs J.Valančiūnas akcentavo komandos gynybą.

„Svarbiausias dalykas buvo gynyba, ketvirtame kėlinyje apsigynėme, neleidome jiems užpulti ir laimėjome“, – po rungtynių sakė J.Valančiūnas.

Vidurio puolėjo teigimu, tiek Angolos, tiek jau įveiktos Meksikos komandos priekinės linijos žaidėjai buvo sunkūs oponentai.

VIDEO: Adas Juškevičius: Laimėjome dėl ilgesnio atsarginių suolo

Martynas Pocius: „Jie mus išmušė iš ritmo ir atsigavome tik antroje mačo dalyje, tačiau vis tiek nežaidėme kaip galime. Su tokiu žaidimu toliau pergales pasiekti bus labai sunku. Dabar turėsim laisvą dieną, tad reikia persigrupuoti, atrasti savo žaidimą, kurį žinome, kad galime demonstruoti.“

Paulius Jankūnas: „Žinojome, kad Angolos komanda visada kovoja iki pabaigos. Nors per pirmas minutes įgijome pranašumą, tačiau ši komanda yra labai kovinga ir teko sunkiai žaisti visas 40 minučių. Gal ta gera pradžia mus atpalaidavo, ko tikrai negali būti, nes gerai sužaidęs pirmas tris minutes rungtynių nelaimėsi. Kiekviena pasaulio čempionate žaidžianti komanda yra stipri ir per jokias rungtynes negali pailsėti ar atsipalaiduoti. Negaliu išskirti geriausio žaidėjo, nes kažką pasiekti pasaulio čempionate galime tik būdami komanda ir žaisdami kaip komanda“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius