Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos gyventojai tiki geru nacionalinės krepšinio rinktinės pasirodymu

Beveik pusė (47%) Lietuvos gyventojų, planuojančių žiūrėti Pasaulio krepšinio čempionatą, tiki, kad mūsų šalies rinktinė Ispanijoje nukeliaus mažiausiai iki pusfinalio. Dar dešimtadalis (9%) krepšinio čempionato žiūrovų mano, kad Lietuvos rinktinė pajėgi iškovoti stipriausios planetos komandos titulą. Tai paaiškėjo iš „Berent“ atliktos apklausos, kurią užsakė oficialus Pasaulio krepšinio čempionato transliuotojas „Viasat“.
Vyrų rinktinė
Vyrų rinktinė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Lietuvos krepšinio aistruoliai, paprašyti įvardinti pagrindinius čempionato favoritus, dažniausiai minėjo Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) (67%), Ispanijos (36%) ir Lietuvos (24%) rinktines. Be mūsų šalies komandos kovų,  lietuvius labai domins ir kitų favoritų rungtynės – JAV rinktinės mačus ketina stebėti 50% Lietuvos žiūrovų, o Ispanijos – 43%. Lietuvius taip pat domina Prancūzijos (28%) ir Argentinos (19%) rinktinių pasirodymas planetos pirmenybėse.

„Pasaulio krepšinio čempionatas yra galimybė pamatyti geriausius krepšininkus vienoje vietoje, tad nenuostabu, kad krepšinio šalies gyventojai domisi ne tik Lietuvos rinktine, bet ir kitomis komandomis, kuriose gausu žvaigždžių. Tik 15% apklausos dalyvių, žiūrėsiančių čempionatą, nestebės kitų šalių rinktinių pasirodymo“, - sako „Viasat“ viešųjų ryšių vadovas Gediminas Galkauskas.

FIBA Pasaulio krepšinio čempionatas prasidės rugpjūčio 30 d. Įdomiausias turnyro rungtynes rodys „Viasat Sport Baltic“ kanalas, o TV3 ir televizija internete „TV3 Play“ rodys visas Lietuvos rinktinės varžybas bei kovas pusfinaliuose ir finale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius