Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvos krepšinio rinktinė – Barselonoje. Su ja ir Mantas Kalnietis

Pasaulio krepšinio čempionato Ispanijoje batalijos keliasi į naujus miestus – atkrintamosiose varžybose kovosiančios 16 rinktinių iš Sevilijos, Granados, Las Palmaso ir Bilbao persikėlė į Madridą ir Barseloną. Penktadienį 8 valandą ryto Lietuvos rinktinė kartu su kitomis į aštuntfinalį patekusiomis ekipomis – Slovėnija, Australija ir Meksika iš Gran Kanarijos salos perskrido į Barseloną, kur tęs kovas 2014-ųjų pirmenybių kovas. Jų varžovais bus geriausios C grupės ekipos – JAV, Dominikos Respublika, Naujoji Zelandija ir Turkija.
Lietuvos krepšinio rinktinė
lekt (1280x853) / Lino Kunigėlio nuotr.

Aštuntfinalyje rugsėjo 7 dieną, sekmadienį, Lietuvos žaidėjai Barselonoje 17 valandą dėl galimybės prasimušti į turnyro ketvirtfinalį santykius aiškinsis su Naująja Zelandija.

Mūsiškiai su Okeanijos vicečempionais rugpjūčio 17 dieną žaidė Kaune kontrolines rungtynes ir šiaip ne taip įveikė varžovus 85:79.

Į Barseloną apie pietus atskridę ir 5 žvaigždučių viešbutyje „Rey Juan Carlos I“ apsigyvenę Lietuvos krepšininkai organizatorių siūlomos vakarinės treniruotės atsisakė ir vietoj to pasirinko fizines pratybas šalia viešbučio esančioje treniruoklių salėje.

Tik atvykusius iš oro uosto mūsų rinktinės žaidėjus pasitiko šiandien iš Lietuvos atskridęs rinktinės gydytojas profesorius Rimtautas Gudas ir jo vienas naujausių pacientų – nacionalinės ekipos įžaidėjas Mantas Kalnietis.

Būtent R.Gudas kiek daugiau nei prieš savaitę Lietuvoje operavo sunkią raktikaulio traumą paskutiniame kontroliniame mače Kroatijoje patyrusį M.Kalnietį, o penktadienį toje pačioje salėje, kur sportavo ir rinktinės žaidėjai, prižiūrėjo, kaip reabilitaciją pradedantis įžaidėjas atlieka pirmuosius programos etapus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius