-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos krepšinio rinktinės kapitonu tapo Mantas Kalnietis

Šeštadienį paaiškėjo, kas ves Lietuvos rinktinę Pasaulio krepšinio čempionate Ispanijoje. Rinktinės krepšininkai nusprendė, kad geriausiai šį darbą atliks pagrindinis komandos įžaidėjas Mantas Kalnietis.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

Pats įžaidėjas šios pozicijos rinktinėje nesitikėjo. Prieš kelias dienas, susirinkus į pasirengimo stovyklą, apie tokią galimybę paklaustas krepšininkas tik nusijuokė.

Prieš prasidedant rytinei treniruotei, komanda ir treneriai vienbalsiai nutarė, kad naujuoju rinktinės kapitonu bus Mantas Kalnietis. Rinktinėje 2006 m. debiutavęs M.Kalnietis šias pareigas perima iš Roberto Javtoko, kurio rinktinėje šią vasarą nebus.

„Džiaugiuosi, kad komandos draugai patikėjo tokias pareigas. Man tai didelė garbė, bet, aišku, ir tam tikra atsakomybė. Tiesą sakant, dar nespėjau susigyventi su šia mintimi“, – po treniruotės kalbėjo M.Kalnietis.

Interviu 15min.lt krepšininkas gyrė buvusį komandos vedlį Robertą Javtoką: „R.Javtoko netektis dar skaudesnė. Jis buvo tas žmogus, kuris cementuodavo visą komandinę gynybą. Svarbiausia, jo stigs kaip kapitono. Per visą savo karjerą neturėjau geresnio kapitono nei R.Javtokas. Man nesuprantama, kai išgirstu kalbant, kad Roberto netektis yra nesvarbi. Užtenka prisiminti, kaip mums be jo sekėsi Londono olimpiadoje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius