Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mače su turkais Lietuvos rinktinę palaikys ir po 50 eurų pakloję aistruoliai iš Filipinų

Likus dar beveik trims valandoms iki Pasaulio krepšinio čempionato ketvirtfinalio rungtynių tarp Lietuvos ir Turkijos krepšinio rinktinių Barselonos „Palau Sant Jordi“ arenos prieigos vis dar buvo tuščios. Prie bilietų kasų rikiavosi vienas kitas sirgalius, dar norėjęs įsigyti pigiausius bilietus į ketvirtfinalio rungtynes – vis dėlto, tokių nebuvo. Lietuvos ir Turkijos susitikimą stebėti nusprendė ir 15min.lt sutikta filipiniečių pora.
Už Lietuvą sirgsiantys filipiniečiai
Už Lietuvą sirgsiantys filipiniečiai / Pauliaus Cuberos nuotr.

Prisijunkite prie daugiau nei 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Mes tiesiog krepšinio fanatikai, o Lietuva –  geriausia komanda“, – sakė Jasonas, su plačia šypsena rodydamas įsigytus bilietus.

Suomijoje gyvenantys Jasonas ir Amee nepagailėjo už bilietą mokėti po 52 eurus, kad galėtų išvysti lietuvių dvikovą su turkais. Dar po 75 eurus jiems kainavo bilietai į JAV ir Slovėnijos mačą.

Nors pigiausios, E kategorijos, bilietai į ketvirtfinalius kainavo po 40 eurų, tačiau jie yra išpirkti jau gana seniai. Į Lietuvos ir Turkijos rungtynes ryte vis dar buvo likusių D kategorijos (52 eurai) bilietų, o į JAV ir Slovėnijos – jau tik nuo C kategorijos (75 eurai).

1990 metais pastatyta Barselonos „Palau Sant Jordi“ arena krepšinio rungtynių metu gali talpinti iki 17 tūkst. sirgalių. Vis dėlto, iki šiol už krepšio esanti tribūnų dalis dažniausiai būdavo apytuštė – ją užpildė tik Tomo Balaišio-Sėklos sirgalių grupė.

Pauliaus Cuberos nuotr./Bilietai į Lietuvos ir Turkijos rungtynes
Pauliaus Cuberos nuotr./Bilietai į Lietuvos ir Turkijos rungtynes

Iš viso Lietuvos ir Turkijos mačą Barselonoje turėtų stebėti per 1,5 tūkst. lietuvių. Turkų čia yra mažiau – per 500.

Pasibaigus lietuvių ir turkų rungtynėms arenoje vyks ir antrasis ketvirtfinalis – tarp JAV ir Slovėnijos rinktinių.

Kaip įprasta, dėl amerikiečių arenoje sustiprinamas apsaugos lygis. Į „Palau Sant Jordi“ areną einantys žiniasklaidos darbuotojai pirmą kartą per keturias varžybų dienas buvo tikrinami – teko parodyti visą kuprinių turinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius