Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meksikiečiai be vargo sudorojo Pietų Korėją ir keliauja į aštuntfinalį

Pasaulio krepšinio čempionato D grupės rungtynėse vietą aštuntfinalyje užsitikrino Meksikos krepšininkai, 87:71 (18:11, 22:19, 21:17, 26:24) įveikę be pergalių likusią Pietų Korėjos rinktinę. Meksikiečiams tai yra pirmosios planetos pirmenybės nuo 1974-ųjų – aštuntfinalyje jiems teks susikauti su JAV rinktine.
Jorge Gutierrezas
Jorge Gutierrezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Klysti šiose rungtynėse negalėję meksikiečiai mačą pradėjo užtikrintai ir gana greitai įgijo pranašumą. Meksikos rinktinės pranašumas pamažu augo ir sulig antrojo ketvirčio sirena iš pusės aikštės pataikęs R.Martinezas sukrovė savo ekipai dviženklę persvarą – 40:30.

Iš visų distancijų geriau atakavę ir triuškinančiai kovą dėl atšokusių kamuolių laimėję (32:16) meksikiečiai pamažu didino savo persvarą ir trečiajame ketvirtyje – 61:47.

Situacija nesikeitė ir per lemiamą ketvirtį, o meksikiečių treneris Sergio Valdeolmillosas galėjo sau leisti žaisti be lyderių – Gustavo Ayonas nerungtyniavo, o Paulas Stollas žaidė tik 5 minutes.

Grupėje Meksika užėmė ketvirtąją vietą, aplenkdama taip pat dvi pergales iškovojusia Angolos rinktinę. Pietų Korėjos krepšininkai liko šeštojoje pozicijoje.

Meksika: H.Hernandezas (11 atk. kam.) 16, M.Ramosas (3/6 trit., 6 atk. kam.) 14, F.Cruzas 13, J.Gutierrezas ir A.Zamora (6 atk. kam.) po 11.

Pietų Korėja: T.Moonas (3/7 trit.) 16, S.Ohas (6/8 dvit.) 13, D.Yangas (2/7 trit.), J.Lee ir J.Kimas po 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius