-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Madrido arenos stiprinamos policijos pajėgos – atvyksta serbai

Madrido policija stiprina pajėgas prie krepšinio arenos, kurioje nuo 22 val. Lietuvos laiku vyks JAV ir Serbijos rinktinių finalinės rungtynės. Serbijai patekus į planetos pirmenybių finalą šalies sporto sirgaliai renkasi Madride, kur papildo nuo grupės varžybų etapo rinktinę palaikiusių gerbėjų pajėgas.
Serbų sirgaliai
Serbų sirgaliai / Pauliaus Cuberos nuotr.

Prisijunkite beveik daugiau nei 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.​

Likus dar kelioms valandos iki planetos čempionato finalo aplink areną jau rinkosi serbiškais marškinėliais ir vėliavomis pasidabinę krepšinio sirgaliai. Ne vienas jų vilkėjo ir šalies futbolo rinktinės marškinėlius, tad ispanų policija Madride gali tikėtis ir futbolo ultrų.

Tai patvirtino ir prie arenos sutiktas aistruolis, kuris pasakojo, kad Madrido arenoje gali būti iki dviejų tūkstančių serbų, tarp kurių bus ir „futbolininkų“.

Anot sirgaliaus, po krepšinio rinktinės pergalių atkrintamosiose varžybose serbų pajėgos Ispanijoje pildėsi. Finalo dieną, sekmadienį, į Belgrade pakilo du į Madridą sirgalius skraidinantys lėktuvai.

„Važiuoja daug žmonių su automobiliais ar autobusais, be to, nemažai serbų gyvena Prancūzijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, tad jie irgi atvyks čia“, – pasakojo Serbijos krepšinio sirgalius.

Prie arenos sekmadienį sutelktos kur kas gausesnės policijos pajėgos nei ankstesnėmis dienomis. Kur kas daugiau policininkų, jų mašinų ir apsauginių tvorelių, skirtų paskirstyti sirgalių srautus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius