Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rungtynės su Australija vienam lietuvių sirgaliui baigėsi užlaužtomis rankomis, tačiau be policijos

Vienam Lietuvos krepšinio rinktinės sirgaliui nesėkmingas Lietuvos mačas su Australija pasibaigė už nugaros užlaužtomis rankomis. Į aikštę įbėgęs sirgalius buvo išvesdintas iš „Gran Canaria“ arenos.
Lietuvos krepšinio sirgaliai su didžiule Vyčio vėliava
Lietuvos krepšinio sirgaliai su didžiule Vyčio vėliava / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Papildyta 22 val.: kaip portalui 15min.lt sakė už arenos apsaugą atsakingas pareigūnas, iš arenos išvarytas sirgalius vėliau elgėsi ramiai, tad policijos pareigūnų neprireikė. Lietuvis buvo paleistas.

Po vienos paskutinių Lietuvos rinktinės atakų, kai per aikštę perbėgęs Martynas Pocius nepataikė iš po krepšio, vienas sirgalius atbėgo ant parketo ir patapšnojo gynėjui per petį.

Vis dėlto, Lietuvos sirgalių marškinėliais vilkinčiam vyrui tai baigėsi blogai. Sirgaliui einant iš aikštės prie jo iškart prišoko apsaugos darbuotojas ir parodė į arenos duris.

Lietuvis nesutiko palikti arenos, tad apsaugininkui teko panaudoti jėgą. Vedant nedrausmingą sirgalių pro Tomo Balaišio-Sėklos sirgalių grupę apsaugininkams teko padidinti pajėgas, nes dalis gerbėjų bandė kolegą išvaduoti.

Lietuvos krepšinio sirgaliai iki šiol Gran Kanarijoje blogu elgesiu nepasižymėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius