-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Adnano Januzajaus debiutas Belgijos rinktinėje negalioja: FIFA anuliavo rungtynes

Trečiadienį FIFA anuliavo kontrolines rungtynes tarp Belgijos ir Liuksemburgo rinktinių. Tai reiškia, kad jaunosios Belgijos komandos žvaigždės Adnano Januzajaus debiutas taip pat negalioja.
Adnanas Januzajus
Adnanas Januzajus / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusį mėnesį įvykusios kontrolinės rungtynės prieš pasaulio čempionatą tarp Belgijos ir Liuksemburgo prarado oficialių rungtynių statusą. Tai reiškia, kad Adnanas Januzajus dar turės palaukti savo debiuto, o Romelu Lukaku neteko net trijų įvarčių, kuriuos įmušė Belgijai pergalingose rungtynėse 5:1.

Gegužės 26 dieną vykusių rungtynių metu taisykles pažeidė Belgijos rinktinės treneris Marcas Wilmots, kuris vietoje šešių galimų keitimų atliko net septynis.

Reaguodama į šį pažeidimą FIFA rungtynes pripažino tik treniruočių pobūdžio, o ne oficialiomis. Tai reiškia, kad jokie futbolininkų pasiekimai į oficialią statistiką nėra įrašomi.

R.Lukaku įvarčių kraitis rinktinėje sumažėjo iki šešių, po vieną neteko pasižymėję Naceras Chadli ir Kevinas De Bruyne'as.

19-metis „Manchester United“ futbolininkas A.Januzajus turės pakartoti savo debiutą rinktinėje šeštadienį rungtynėse su Tunisu. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius