Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arjenas Robbenas: Argentina nenusipelnė žaisti finale

Nyderlandų rinktinės krašto puolėjas Arjenas Robbenas liko nusivylęs pralaimėjimu po baudinių serijos Argentina ir tvirtino, kad Pietų Amerikos komanda nenusipelnė žaisti finale.
Lionelis Messi ir Arjenas Robbenas
Lionelis Messi ir Arjenas Robbenas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Olandai ir argentiniečiai santykius aiškinosi 120 minučių, tačiau įvarčio įmušti per dvi valandas abiems komandos nepavyko, o po baudinių serijos Argentina iškovojo pergalę.

„Argentina nenusipelnė laimėti, – teigė A.Robbenas. – Jie neturėjo daug šansų pasižymėti. Finalas? Vokietija įrodė daugiau nei jų būsimi priešininkai. Ten yra daugiau mano draugų, todėl tikiuosi, kad vokiečiai laimės Pasaulio čempionatą.“

Miuncheno „Bayern“ žaidžiantis olandas taip pat pripažįsta, kad rungtynės dėl trečios vietos yra bevertės, tačiau jie vis tiek kovos dėl pergalės prieš Braziliją.

„Tiesą pasakius, tai ne tas titulas, kuris mane domina. Žinoma, komanda kovos dėl pergalės, tačiau yra labai liūdna, kai iki finalo trūko tiek nedaug“, – užbaigė A.Robbenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius