Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brazilijos rinktinės gydytojas: „Nenorime skatinti žmonių iliuzijų – Neymaro finale nebus“

Pirmadienį pasklidusią informaciją, kad Neymarą gydytojai gali parengti Pasaulio futbolo čempionato finalui, jeigu brazilai į jį patektų, suskubo neigti rinktinės daktaras Jose Luisas Runco.
NeymarasNeymaras kreipėsi į žmonės per TV
NeymarasNeymaras kreipėsi į žmonės per TV / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Brazilijos leidinys „Globo Esporte“ pranešė, kad Neymaras dar nenurašytas. Savaitgalį gydytojai  ir kineziterapeutai ištyrė Neymarą ir padarė išvadą: futbolininkas galėtų pasirodyti per Pasaulio čempionato finalo mačą, žinoma, jei likę brazilų žaidėjai prasimuš į turnyro rungtynes dėl pirmosios vietos.

„Žaidėjas į aikštelę galėtų išbėgti suleidus nuskausminamuosius. Apie tai buvo informuotas pats Neymaras“, – tikina „Globe Esporte“.

Nėra net menkiausios galimybės, kad Neymaras žais finale

Tokius gandus paneigė Brazilijos rinktinės gydytojas Jose Luisas Runco, kuris norėjo išvaikyti iliuzijas apie stebuklingą futbolininko prikėlimą: „Nėra net menkiausios galimybės, kad Neymaras žais finale, jeigu mes į jį patektume. Mes nenorime sukurti iliuzijų Brazilijos žmonėms apie kažką, kas tikrai neįmanoma.“

FIFA pirmadienį paskelbė, kad Neymaro traumą sukėlęs kolumbietis Juanas Camilo Zúñiga nebus nubaustas, nes mačo teisėjas matė incidentą ir priėmė sprendimą, kuris jam atrodė geriausias. FIFA gali svarstyti epizodus, kurių neįvertino rungtynių teisėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius