Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Davidas Beckhamas: „Jamesas Rodriguezas gali tapti geriausiu pasaulyje futbolininku“

Pasaulio futbolo čempionato finalo dieną futbolo aistruoliai iš viso pasaulio galėjo pamatyti specialiai futbolo čempionatui skirtos laidos „Atsarginis žaidėjų suolelis“ (The Dugout) paskutinį reportažą. Jame apie šio čempionato staigmenas ir laimėtojus kalbėjo buvęs Anglijos futbolo rinktinės kapitonas ir žvaigždė Davidas Beckhamas.
Davidas Beckhamas su sūnumis
Davidas Beckhamas su sūnumis / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

„Tai buvo išties fantastiškas čempionatas ir finale susitiks dvi geriausios komandos. Vokietija turi puikią komandą, kuri žaidžia kartu ir visų rungtynių metu demonstruoja nuostabų ir disciplinuotą žaidimą. Argentina taip pat puiki komanda, bet jie turi Lionelį Messį, kuris yra tiesiog neįtikėtinai talentingas futbolininkas ir demonstruoja aukščiausio lygio žaidimą. Aš spėju, kad šio vakaro rungtynės baigsis 3:1 rezultatu, Argentinos naudai“, – prieš finalą prognozavo D.Beckhamas.

Mano patarimas Jamesui būtų ir toliau mėgautis žaidžiant šį nuostabų žaidimą ir neleisti, kad atsiradęs papildomas dėmesys po šio čempionato trukdytų jį gerinti.

Tačiau ne tik vieno žymiausio futbolininko spėjimas buvo netikslus, praėjusio sekmadienio vakarą tūkstančiai Argentinos šalies žmonių braukė ašaras po Vokietijos rinktinės žaidėjo Mario Goetze's pergalingo įvarčio. Argentinai liko tenkintis antrąja vieta, o Vokietija laimėjo Pasaulio futbolo čempionatą ir pirmą kartą istorijoje tapo Europos komanda, kuri nugalėjo Pietų Amerikos žemyne.

Kalbant apie čempionato staigmenas, tai Davidą Beckhamą kaip ir kitus futbolo profesionalus sužavėjo Kolumbijos rinktinės žaidėjas, laimėjęs ir „Auksinio batelio“ apdovanojimą kaip rezultatyviausias čempionato futbolininkas – Jamesas Rodriguezas.

VIDEO: Davidas Beckhamas

„Mano patarimas Jamesui būtų ir toliau mėgautis žaidžiant šį nuostabų žaidimą ir neleisti, kad atsiradęs papildomas dėmesys po šio čempionato trukdytų jį gerinti. Manau šio žaidėjo laukia šviesi ateitis. Jis dar toks jaunas ir jam trūksta patirties, tačiau sunkiu darbu ir nusiteikimu vieną dieną jis gali tapti geriausiu futbolo žaidėju pasaulyje“, – patarimus dalijo Anglijos futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas.

Ir nors futbolo šventė, kuri tęsėsi visą mėnesį jau baigėsi, tačiau pasak futbolo komentatorių šio čempionato nepamiršime dar ilgai, o apie įspūdingus mačus, netikėtas pergales ir pralaimėjus kalbėsime dar ne vienerius metus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius