-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

FIFA valdininkai patyliukais šnibžda: „Brazilija nepasirengusi čempionatui“

Brazilijos dienraščiui „Estrados“ keli Tarptautinės futbolo federacijų asociacijos (FIFA) atstovai, pareikalavę neminėti pavardžių, išrėžė, kad FIFA griebiasi už galvų ir galvoja, ką reikia daryti su pasaulio futbolo pirmenybėmis Brazilijoje. „Ši situacija yra nepriimtina. Brazilija nėra pasirengusi čempionatui. To kitur negali pasikartoti. Bet ką dabar daryti? Viskas Brazilijoje yra labai blogai“, – dienraščiui aiškino FIFA atstovas.
Protestas San Paule
Protestas San Paule / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasaulio futbolo pirmenybės Brazilijoje vyks birželio 12 – liepos 13 dienomis. „Mes negalime turistams garantuoti bent minimalių saugumo garantijų, mes nesugebėjome testuoti kelis čempionato stadionus ir negalime nieko padaryti su, pavyzdžiui, metro darbuotojų streiku Rio de Žaneire. Streikai ir riaušės gali sužlugdyti turnyrą“, – kalbėjo FIFA valdininkas.

Kitas futbolo federacijos narys pareiškė vienareikšmiškai: „FIFA dar kol kas tyli, tačiau ji turės šiomis dienomis prabilti: Brazilija nėra pasirengusi čempionatui“.

Pasaulio futbolo čempionato atidarymas ir pirmasis mačas vyks San Paule birželio 12-ąją „Itakeran“ stadione, talpinančiame 70 tūkst. žiūrovų.

Šio stadiono statyba ne kartą buvo stabdoma, o jo atidarymas vis atidedamas dėl krano kritimo, žmonių žūties ar net elementarių statybinių medžiagų trūkumo.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius