Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolo ekspertai sutaria: „Lionelis Messi vienas čempionato nelaimės, jam reikia pagalbos“

Argentinos futbolo rinktinės lyderis Lionelis Messi iki šiol visose keturiose šiųmečio Pasaulio futbolo čempionato rungtynėse buvo pripažintas geriausiu mačo futbolininku. Nepaisant ne itin gero ir įtikinančio žaidimo, Argentina šeštadienį kausis turnyro ketvirtfinalyje su Belgijos futbolininkais. Užsienio futbolo ekspertų teigimu L.Messi privalo sulaukti pagalbos iš komandos draugų, nes vienas čempionato jis nelaimės.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

„Gonzalo Higuaino žaidimas tapo tikru nusivylimu. Visa komanda kol kas nuvilia ir yra per daug priklausoma nuo L.Messi. Jis gali kone įjungti arba išjungti visos komandos žaidimą, užvesti visus, kai to reikia ir dėl jo Argentina pasiekė ketvirtfinalį. G.Higuainas yra fantastiškas puolėjas, tačiau to nerodo. Andgelis di Maria irgi gali bet kada iššauti, tačiau jiems atėjo laikas pagaliau prisidėti daugiau“, – goal.com rašo buvęs Anglijos rinktinės puolėjas Emile'is Heskey.

Atrodo, kad komanda turi vienintelį taktinį nurodymą – duoti kamuolį L.Messi, kuris viską padarys.

Negana prasto G.Higuaini žaidimo, Argentina paskutinėse grupės rungtynėse prarado kita puolėją – Sergio Aguero. Futbolininkas susižeidė ir vis dar abejojama, ar šiame čempionate puolėjas dar sugebės rungtyniauti.

„Atrodo, kad komanda turi vienintelį taktinį nurodymą – duoti kamuolį L.Messi, kuris viską padarys. Taip, jis žaidžia fantastišką čempionatą, tačiau kitiems žaidėjams metas prisijungti prie lyderio.

Lionelis negali vienas pats laimėti čempionato. Belgijos futbolininkai atakuos ir argentiniečių gynybai darys kur kas daugiau žalos nei visos iki tol sutiktos komandos. Komanda negali pasikliauti tik stebuklingu L.Messi žaidimu“, – kalbėjo buvę Argentinos rinktinės futbolininkas Osvaldo Ardilesas.

Argentiną į priekį vedantis L.Messi jau įmušė keturis iš septynių ekipos įvarčių, kurių du – į Bosnijos ir Hercegovinos bei Irano vartus – buvo grynai puikaus individualaus žaidimo pasekmė ir išplėšė ekipai pergalę. Ketvirtfinalyje būtent L.Messi vienoje paskutinių atakų surado A.di Maria ir asistavo jo įvarčiui.

G.Higuainas yra fantastiškas puolėjas, tačiau to nerodo. Andgelis di Maria irgi gali bet kada iššauti, tačiau jiems atėjo laikas pagaliau prisidėti daugiau

Abu ekspertai sutinka, kad Belgijos rinktinė pridarys daug žalos argentiniečiams, o svarbiausias belgų tikslas bus – sustabdyti L.Messį.

„Taip, Argentina yra favoritė, tačiau auksinė Belgijos karta yra sustatyta į komandą, kuri gali rodyti labai gerą futbolą. Jie tikrai gali nustebinti. Visa jų taktika turėtų būti paremta pastangomis išjungti L.Messi, tačiau viena yra turėti planą, kita – jį sėkmingai įvykdyti“, – teigė O.Ardilesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius